godinama su zajedno

Dobro je znate, od njega je mlađa 14 godina: Znate li koja poznata Srpkinja je supruga Saše Miloševića Mareta?

0

Tast čuvenog kompozitora je veliko ime u svetu muzike

SAŠA I KSENIJA SU GODINAMA U BRAKU
SAŠA I KSENIJA SU GODINAMA U BRAKU foto: Damir Dervišagić

Jedan od najpoznatijih srpskih kompozitora Saša Milošević Mare često je zbog posla kojim se bavi u centru pažnje javnosti. Ipak, nije samo muzika ta koja ga čini toliko popularnim u srpskoj javnosti. 

 

Iako je veoma poznat on o svom privatnom životu retko kada govori u javnosti. Uprkos tome zna se da je on godinama u skladnom braku sa 14 godina mlađom suprugom, Ksenijom Milošević, violinistkinjom i koncert-majstoricom  “Beogradske filharmonije".

Ona je ćerka našeg proslavljenog muzičara Bokija Miloševića. Ono što se odmah može primetiti je činjenica da Ksenija nije prilikom udaje morala da menja prezime, jer joj je i devojačko prezime isto kao i muževljevo - Milošević.

 

SAŠA I KESNIJA SU GORINAMA U SKLADNOM BRAKU
SAŠA I KESNIJA SU GORINAMA U SKLADNOM BRAKU foto: Dragan Kadić

Ovaj poznati par venčao je naš poznati glumac Andrija Milošević.  Ksenija je takođe i bivša članica benda "Bjuti kvins", s kojima je nastupala kao pratnja Marije Šerifović na Evroviziji.


Mare i Ksenija su zajedno do 2010. godine, a 2013. izgovorili su sudbonosno "da". Njihovo venčanje je bilo neobično baš zbog toga što su se venčali u svom stanu. Njega su na poklon dobili od Ksenijinog oca. 

 

Bonus video:

Saša Kapor i Nikolina o braku i zajedničkom životu 

 

makonda-tracker