godina zmaja

KINESKI horoskop za 2024. godinu: Koga čeka ljubav na prvi pogled, a koga uspon u karijeri?

0

Proverite svoje astrološke prognoze po kineskom horoskopu 2024. godine.

Godina Zmaja donosi mnogo prilika za svaki znak 2024.
Godina Zmaja donosi mnogo prilika za svaki znak 2024.foto: Pixel-Shot/Shutterstock

2024. godina je puna novih prilika, ali kako ćete ih realizovati, zavisiće od vaše sposobnosti da držite do discipline.. Držite svoj um otvorenim, komunicirajte, učite, razvijajte se. Izlazite iz kuće češće i mimo svojih uverenja – samo tako možete videti koliko je lep svet oko vas. Najveći uspeh očekuje predstavnike kreativnih profesija i one koji jasno razumeju svoje dugoročne ciljeve.

 

Šta se može očekivati u 2024. za sve znake kineskog horoskopa, prognozira astrološkinja Adelin Blekmun.

 

Pacov

 

2024. će verovatno biti pozitivna godina za Pacova. Na poslu ćete imati dovoljno mogućnosti da pokažete svoje talente i unapredite svoju karijeru. Čuvajte se sukoba sa kolegama; postoji rizik da budete povređeni, čak i ako ste u pravu. Naporan rad će takođe dobro uticati na vašu finansijsku situaciju. Samci će moći da se sastanu sa svojim parom, ljubav na prvi pogled je verovatna. Pokušajte da ne budite sumnju u svoju vernost, čuvajte se provokacija.

 

Bik

 

Dobra godina. Upoznaćete mentora koji će vam pomoći da napravite veliki korak napred na svom profesionalnom polju. Vlasnici preduzeća treba da budu oprezni sa tužbama. U finansijskoj sferi, godina će biti uspešna ako preispitate svoj pristup trošenju i prestanete da kupujete nepotrebne stvari. U romantičnoj sferi, trebalo bi da se čuvate glasina i tračeva, oni mogu uništiti čak i najjače veze.

 

Tigar

 

Vaša 2024. godina biće bogata raznim događajima. Naporan rad će vam pomoći da postignete dobru poziciju i povećate prihod. Međutim, biće i više zavidnih ljudi. Pazite da ne ulazite u nepotrebne razgovore sa kolegama. Nove veze ove godine neće potrajati, ali problem je najverovatnije u vama. Promenite nešto u sebi i vaš lični život će početi da se poboljšava.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker