astrologija

Stiže SELENA - MRAK će zameniti SVETLO: Šta BELI MESEC donosi vašem znaku Zodijaka od 14.6.2024. do 11.1.2025.?

0

Selena, ili Beli Mesec, nije planeta u astrologiji, već posebna, takozvana „virtuelna tačka“ povezana sa odnosom Meseca i Zemlje

foto: Shutterstock / jakkapan
foto: Shutterstock / jakkapan

Uopšteno govoreći, ovo je tačka u kojoj Zemlja i Mesec najviše komuniciraju, a Zemlja prima najviše svetlosti od Meseca.

 

U astrologiji, ova pozicija je povezana sa zaštitom anđela čuvara, božanstva, altruizma. Područje (znak Zodijaka i astrološka kuća) gde se Beli Mesec nalazi pri rođenju dobija posebnu zaštitu, blagoslov za plemenita, nesebična dela koja smo činili u prošlosti.

 

U ljudskom karakteru, Beli Mesec označava kultivisane vrline. I sama osoba u toj oblasti je samouverenija, oseća se bezbedno.

Beli Mesec u Blizancima utiče na najuži krug ljudi. I dok će Crni Mesec “razbijati” naše odnose, Selena će nam “pokrivati” leđa i donositi darove. Na primer, možete iznenada steći prijatelja ili početi da razvijate vezu koja će vam u na posletku omogućiti da podignete svoj finansijski nivo.

 

Suština je da će Jupiter biti u Blizancima sa Selenom, planetom koji klasično pruža olakšanje i značajnu pomoć. Budite sigurni, od 14. juna/juna u vaš život može biti osoba koju vam šalju anđeli i čija će vam pomoć biti doslovno fantastična.

 

STIŽE NAM BELI MESEC
STIŽE NAM BELI MESECfoto: Shutterstock / Yudhistirama

Novu osobu možete upoznati putem interneta ili na putovanju, a kao rezultat toga, zahvaljujući njemu, dobićete novi posao u roku od godinu dana. Ili ćete možda, zahvaljujući impulsivnom plaćenom tečaju imati dodatne prihode, nove prijatelje ili čak preispitivanje karijere.

 

Teško bi bilo objasniti u kontekstu jednog života zašto jedna osoba od detinjstva ima određeni pouzdan kvalitet i vrlinu, a druga nema. Međutim, čim se uspostavi spoznaja da duša ima mnogo inkarnacija, onda sve dolazi na svoje mesto.

Ako je Beli Mesec pri rođenju bio u Ovnu, ove osobe imaju na ovaj ili onaj način kultivisanu hrabrost. Možda su te osobe u prošlim životima bili ratnici koji su hrabro branili svoju otadžbinu, možda čak i žrtvovali svoje živote, pa će tu hrabrost poneti u buduće živote kao stečenu svetlu moć.

 

Ako je Beli Mesec u Biku, formirao je svetao, harmoničan odnos sa blagostanjem, tako da ove osobe to zaslužuju. Ne znači da će biti basnoslovno bogati (iako možda), ali će uvek imati onoliko koliko im je potrebno da žive zdrav i lep život.

 

Ako je Beli Mesec u Blizancima, ove osobe imaju sjajne komunikacijske veštine, jednostavne su i pristupačne i stoga imaju pristup relevantnim informacijama. Takođe su u dobrim odnosima sa braćom, sestrama i komšijama.

 

BELI MESEC IMA VELIKI UTICAJ NA SVE ZNAKE ZODIJAKA
BELI MESEC IMA VELIKI UTICAJ NA SVE ZNAKE ZODIJAKA foto: AstroStar/Shutterstock

Ako je Beli Mesec u Raku, ove osobe su formirale vrlinu nežnosti i odanosti. Njihove vrednosti su porodica i domovina - tako da zaslužuju pravu porodicu. Njihovi preci prvenstveno aktivno štite njih, zidove njegovog doma, tako da treba da žive ne napuštajući svoju domovinu.

 

Ako je Beli Mesec u Lavu, onda su osobe ljubazni, velikodušni, vladari, tvorci koji su časno prošli testove moći. Oni mogu da steknu kontrolu, dužnosti vođe, jer ih ne zloupotrebljavaju.

 

Ako je Beli Mesec u Devici, onda su osobe razvile vrlinu dužnosti, skromnost. Možda kao lekari koji su spasavali živote, možda kroz druga ministarstva. Kao rezultat toga, oni su dostojni dobrog zdravlja, a ako se razbole, ima dobrih lekara, ili imaju osobine iscelitelja.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker