pripremite se

Šta donosi MARS U BIKU od 9. juna do 20. jula? Astrološka prognoza za svih 12 znakova Zodijaka (+najvažniji datumi)

0

Akciona planeta Mars biće u zemljanom znaku Bika od 9. juna do 20. jula.

MARS DONOSI PROMENE DO 20. JULA
MARS DONOSI PROMENE DO 20. JULAfoto: Shutterstock

Fokusirajte se na budućnost, povežite se sa svojim vrednostima, jer je to ono što će vam pomoći da se u ovom poprilično burnom periodu okrenete uspehu.

 

 Moraćemo da budemo strpljivi i nežni tokom stvari koje radimo, a ne impulsivni i temperamentni - i to ne samo prema sebi, već i prema drugima. Sporo i postojano pobeđuje u trci sa Marsom u Biku, omogućavajući nam da pažljivo i marljivo rešavamo stvari.


Mars u Biku je spor kada je u pitanju preuzimanje akcije, ne voli žurbu, ali je kad krene nezaustavljiv. Život mora biti prelepo iskustvo puno duga i leptira za zemaljski znak kojim vlada Venera.


Mars u Biku pokušava da izbegne konfrontaciju što je više moguće. Kao rezultat toga, možemo očekivati pasivniji pristup stvarima dok pokušavamo da se bolje slažemo sa ljudima. Iako se čini razumnim, ovo može dovesti do frustracije koja nastaje ispod površine – kada bik vidi crveno, on je nemilosrdni ratnik – tako da je vođenje dnevnika ili izražavanje osećanja od pomoći način da se nosite sa nagomilavanjem od emocija.


Naš osećaj sigurnosti bi mogao biti izazvan jer su Mars i Bik izvan svojih zona udobnosti. Anksioznost koja podstiče novac i veze bi mogla da se poveća, gurajući nas da posvetimo više energije nego ikad ovim aspektima našeg života.

MARS U BIKU DONOSIM MNOGE PROMENE
MARS U BIKU DONOSIM MNOGE PROMENE foto: Shutterstock / VH-studio

Želećemo da se poljubimo i pomirimo bez razgovora o korenu problema i da odustanemo od rešavanja ključnih problema. Težnja za slučajnim ulaganjima i postizanje naših finansijskih ciljeva biće u prvom planu naših umova, gurajući nas da tražimo prosperitet u materijalnom obliku.


Mars u Biku voli da zasuče rukave i radi posao, da evoluira i raste. Sjajan je trenutak za početak planiranja projekata i poduhvata. 


Možda ćemo otkriti da su naše senzualne želje jake. Mars u Biku preferira dodir i maženje. Sada je trenutak da nađete odgovarajućeg partnera, na kojeg ćete da usmerite svu svoju pažnju. 


Ove godine, Mars u Biku nam nudi priliku da tražimo inovativne i prepoznatljive načine da započnemo i tražimo ono za čim žudimo. Uz pomoć i savete onih kojima verujemo i koje poštujemo, možemo početi da se krećemo ka boljitku. Uskoro će to dovesti do onoga što želimo. Zadržite veru i uspeh će uslediti.


Važni datumi:


9. jun: Mars ulazi u Bika, čineći nas pokornijima i manje neposlušnim u nedeljama koje su pred nama.

 

11. jun: Mars u Biku kvadrira Pluton u retrogradnom obliku u Vodoliji. Potreba da se dominira i pobeđuje stvoriće borbu za moć u odnosima. Budite ljubazni da izbegnete dramu.

 

MARS U BIKU DONOSI PROMENE OD 9. JUNA DO 20. JULA
MARS U BIKU DONOSI PROMENE OD 9. JUNA DO 20. JULA foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia


21. jun: Mars u Biku je u harmoniji sa Merkurom u Raku, omogućavajući nam da koristimo naše uglađene načine da poboljšamo situacije i izgradimo mostove sa drugima.


29. jun: Mars u Biku sekstiluje Veneru u Raku, paleći naša srca i strasti. Planiranje romantičnog sastanka ili večernjeg izlaska sa prijateljima je prelep dan.


5. jul: Mars u Biku se povezuje sa Saturnom u Ribama, pomažući nam da istrajemo i budemo strpljivi.


15. jul: Mars u Biku se povezuje sa Uranom u Biku, otvarajući nam nove uvide i jedinstvene poduhvate.


20. jul: Mars u Biku aspektuje Neptun u Ribama, privlačeći našu pažnju na senzualnost i intuiciju.

 

Bonus video:

Najgore horoskopske kombinacije

 

makonda-tracker