smeši mu se uspeh

On je dete čuvenih glumaca, ali bira drugačiji put: Prelepog sina Koraime Tores ste možda već zapazili

0

Iako je odrastao u glumačkom svetu, sin popularne Kasandre opredelio se za karijeru u muzici, a nedavno je otkrio novu strast.

Koraima Tores na aerodromu 'Nikola Tesla'
Koraima Tores na aerodromu "Nikola Tesla"foto: Antonio Ahel/ATAImages

Venecuelanska glumica Koraima Tores doputovala je u toku noći u Srbiju, gde će učestvovati u snimanju nastavka serije "Igra sudbine", a ranije se pisalo da će ona igrati jednu ulogu i u seriji "Južni vetar 3", nakon što je javno izrazila želju da sarađuje s Milošem Bikovićem.


Glumica koja se na naši prostorima proslavila kao Kasandra u istoimenoj sapunici devedesetih poručila je na aerodromu u Beogradu da je srećna i "veoma uzbuđena".


Doputovala je odlično raspoložena i uobičajeno prelepa, a za ovu priliku je odabrala tamnoljubičasti kombinezon uz telo, koj ističe njenu besprekornu figuru u 52. godini.

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Privatni život Koraime Tores

 

Koraima Tores jedno je od najpoznatijih imena latinoameričkih sapunica, a nakon uspeha u njenoj rodnoj Venecueli, snimala je u peruanskoj, argentinskoj i kolumbijskoj produkciji.

Trenutno živi u Kolumbiji, gde je devedesetih, na vrhuncu svoje popularnosti, pronašla čoveka za kog je verovala da je ljubav njenog života i s kojim je bila u braku do 2022.


U pitanju je poznati glumac Nikolas Montero, s kojim ima dobar odnos nakon razvoda, a par je tokom braka dugog 26 godina dobio jedno dete – sina Manua, koji je i sam popularna faca u latino svetu.

 


Sin poznatih glumaca već je bio poznat kao mališan, budući da je dete velikih zvezda, ali on nije želeo da pođe stopama svojih roditelja. Odlučio je da se otisne u muzičke vode i snimio je više uspešnih pesama, a poslednja je Los Brokys, nastala u saradnji s Darijanom Alvarezom.

 


Manu još uvek gradi svoj put i pokušava da ostvari veliku karijeru, a u međuvremenu se okušao u borilačkim veštinama u Majamiju, gde živi, i u decembru prošle godine se pohvalio da je došao do zelenog pojasa.

 


Kako je u pitanju veoma atraktivan mladić, mnoge devojke volele bi da im čuvena Kasandra bude svekrva, ali je Manu, na njihovu žalost, odavno zauzet i uživa s Niki, s kojom je već duže od sedam godina, a par je ljubav krunisao brakom.


Ja sam najsrećniji čovek na svetu jer sam se oženio ovom ženom. Volim te i nadam se da će tako ostati dok sam živ – poručio je Manu supruzi jednom prilikom na Instagramu.

 

 

Hvala ti što mi pružaš tako mnogo i učiš me svakog dana. Već smo sjedinjeni zauvek, a sada je red na decu – dodao je u šali.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.


BONUS VIDEO

Koraima Tores na aerodromu "Nikola Tesla"

 

makonda-tracker