astro

Prevešće vas žedne preko vode: Osobe rođene u ovih 5 znakova važe za najveće manipulatore Zodijaka i dobro ih se čuvajte

0

Iako svi možemo biti skloni suptilnim igrama moći, ovi pripadnici Zodijaka pravi su majstori u kontrolisanju situacija i ljudi oko sebe.

Ko su najveći manipulatori Zodijaka?
Ko su najveći manipulatori Zodijaka?foto: EPA-EFE/JIM LO SCALZO

Astrologija otkriva mnogo o našem karakteru, a određeni horoskopski znaci izdvajaju se po sposobnosti manipulacije.

 

Njihova harizma, oštroumnost i sposobnost da preokrenu stvari u svoju korist često ih čine neodoljivima, ali i opasnima.

 

U nastavku, otkrivamo pet najvećih manipulatora Zodijaka i njihove taktike.

1. ŠKORPIJA

 

Škorpija
Škorpijafoto: Shutterstock / Allexxandar

Snažnog temperamenta i strateški nastrojene osobe rođene u znaku Škorpije često se svrstavaju u grupu najboljih manipulatora. Oni umeju svaku situaciju da preokrenu u svoju korist, najčešće manipulišući tajnama. Njihov entuzijazam i potreba za kontrolom u kombinaciji mogu dovesti do težnje da ove sposobnosti iskoriste zarad uticaja na druge ljude.

 

2. RIBE

 

Ribe
Ribefoto: Allexxandar/Shutterstock

Uprkos tome što važe za osetljive, ponekada je upravo ova osobina ono što Ribe navodi na manipulatorsko ponašanje. Situaciju im umnogome olakšava to što su empatični i lako čitaju tuđe emocije. Često umeju da glume žrtvu ili nabijaju osećaj krivice kako bi dobili ono što žele. Svoju osetljivost koja se često posmatra kao slabost, Ribe na ovaj način pretvaraju u svoje najjače oružje.

 

3. RAK

 

Rak
Rakfoto: Allexxandar/Shutterstock

Pojačano osetljivi i sa velikom moći zapažanja, Rakovi sa lakoćom registruju tuđe potrebe i ranjivosti. Iako važe za najbrižnije pripadnike Zodijaka, oni su jedni od najveštijih manipulatora koji neće prezati da iskoriste osećaj krivice ili emotivnu povezanost koju imaju sa vama kako bi vas naveli na "svoju vodenicu". Tuđe slabosti vešto koriste kako bi ostvarili ono što oni žele, zato ih se pazite!

 

4. VAGA

 

Vaga
Vagafoto: Shutterstock/Allexxandar

Iako su Vage poznate po svojoj neprestanoj težnji ka uspostavljanju mira, ova nastojanja često mogu da vode ka tihoj manipulaciji. Osobe rođene u ovom znaku često će se praviti fine ili maskirati svoje prave namere slatkorečivošću. Budite oprezni, jer će vas za tren zavesti i "preveslati" kako bi postigli svoje ciljeve.

 

5. BLIZANCI

 

Blizanci
Blizancifoto: Marek Tyczyński / Panthermedia / Profimedia

Planeta koja upravlja komunikacijom Merkur vlada znakom Blizanaca i samim tim daje im moć da svojom pričom sagovornika ubede u šta god požele. Njihova fleksibilnost i snalažljivost pomaže im u tome da svaku diskusiju preokrenu u sopstvenu korist. Uz dovitljivost reči su njihovo najjače oružje pomoću kog svakoga mogu izmanipulisati.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Najgore horoskopske kombinacije

 

makonda-tracker