FOTO

Kolumbijska diva očarava izgledom u ŠESTOJ DECENIJI: Koraima Tores istakla lice bez šminke i neverovatne trbušnjake

0

Kasandra se posvetila pravilnom načinu života, naročito nakon zdravstvenih problema sa kojima se suočila pre tri godine.

foto: instagram
foto: instagram

Talentovana dama porekom iz Venecuele, Koraima Tores, svetskoj javnosti poznata po ulozi Kasandre, koja ju je proslavila, do danas uživa pažnju publike, iako godinama nije aktivna na tv ekranima.

 

No, svoje fanove okupila je na digitalnog, socijalnoj platformi Instagram, putem koje prikazuje svoj način života, treninge, putovanja, ali i emotivne momente sa suprugom Nikolasom Monterom koji je takođe poznati glumac.

 

Iako je napunila 48 godina, Toresova izgleda barem deset mlađa, kako zbog genetskih predispozicija, tako i zbog svakodnevene nege i napornih treninga koji su je doveli do izvaredne forme i kondicije.

 

Neretko deli fotografije u prirodnom izdanju, a porcelanski ten je tema mnogih dama koje nestrpljivo očekuju odgovor, kako joj to uspeva u zrelim godinama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)

Ipak, ovog puta pobedu je odnela fotografija iz teretane, na kojoj se Koraima pohvalila izraženim trušnjacima i vitkom linijom. Komplimenti nisu izostali, a glumici će podrška publike biti dodatna motivacija za dalje uspehe.

 

Toresova je 2018. godine na redovnom pregledu otkrila benigni tumor na dojci, te neretko apeluje da dame zdravlje ne prepuštaju slučaju.

 

 

makonda-tracker