oseća se kao da preživljava

"Volela sam ga. SVE sam mu dala." Bolna ispovest žene čuvenog lepotana iz serija koji ju je PREVARIO S VIŠE OD 80 ŽENA

0

Poznata glumica i manekenka odlučila je da, posle više od dve decenije ljubavi, stavi tačku na vezu sa ocem svoje dece i prvi put otvoreno pričala o svemu.

Elizabet Gutijerez i Vilijam Levi na utakmici njihovog sina Krisa
Elizabet Gutijerez i Vilijam Levi na utakmici njihovog sina Krisafoto: Ralph Notaro / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kubansko-američki glumac Vilijam Levi, koji je poznat domaćoj publici po ulogama u popularnim telenovelama "Strast", "Oluja u srcu", "Ukradena sreća", "Trijumf ljubavi" i drugima, kao i po pojavljivanju u spotu Dženifer Lopez za pesmu "I'm Into You" već neko vreme intrigira svojim ljubavnim životom.


On je više od dve decenije proveo sa manekenkom i glumicom Elizabet Gutijerez, s kojom ima sina Kristofera Aleksandra Levija i ćerku Kejli Aleksandru Levi, a par je 2022. godine saopštio da se rastaje.


Nikada se nisu formalno venčali, pa nemaju pred sobom brakorazvodnu parnicu, a oni su u međuvremenu navodno davali nove šanse svojoj ljubavi. Ipak, nije vredelo – Vilijamova česta neverstva nepovratno su narušila njihov odnos.

 

Elizabet Gutijerez i Vilijam Levi zajedno su bili od 2003. godine
Elizabet Gutijerez i Vilijam Levi zajedno su bili od 2003. godinefoto: JLN Photography / Shutterstock Editorial / Profimedia

Elizabet Gutijerez uglavnom je ostajala nema na tračeve o svom partneru i ocu svoje dece, a nedavno je dala intervju za magazin HOLA!, u kom je otvoreno pričala o svemu.

Uvek će ga voleti


– Uvek verujem u svoju vezu. Volela sam Vilijama. Mislim da nije tajna da je on bio ljubav mog života i uvek sam se kladila na nas, htela sam da pokažem kakvi smo zaista – istakla je ona.


Trenutno nismo zajedno. Što se mene tiče, ljubavi nikada nije manjkalo – objasnila je Elizabet.

 

Vilijam Levi navodno je prevario Elizabet Gutijerez s više od 80 žena
Vilijam Levi navodno je prevario Elizabet Gutijerez s više od 80 ženafoto: Alberto E. Tamargo / ddp USA / Profimedia

Mislim da nisam ista devojka koja sam bila pre 20 godina, kada me je upoznao. U ovom momentu želimo drugačije stvari. Uvek ću ga voleti, uvek ću mu želeti sve najbolje i uvek sam govorila – bila s njim ili ne, hoću da ga vidim srećnog – istakla je glumica i manekenka.


Godinama se pisalo o brojnim ljubavnicama Vilijama Levija, a jedan anonimni izvor rekao je pre nekoliko godina za meksičke medije da je Vilijam prevario majku svoje dece s više od 80 žena. Poznate su njegove afere s glumicom Žaklin Brakamontes (Maribel iz "Rubi"), kao i s koleginicom Himenom Navarete, s kojom je glumio u telenoveli "Oluja u srcu".


Elizabet nije htela detaljno da priča o neverstvu svog bivšeg životnog saputnika, ali je istakla da se "zaljubila u njegov osmeh" i da ne stvari ne mogu da se promene.

 


Postoje stvari koje, ukoliko se ne promene, menjaju vas. To je bila opcija koju sam morala da izaberem – rekla je ona.

 

"Osećam se kao da preživljavam."


Na pitanje veruje li da je pomirenje ipak moguće, Elizabet je odgovorila da prepušta sve višoj sili i da se oslanja na svoju veru da je vodi u teškim trenucima.

Zaista se osećam da sam u ovom trenutku u sredini okeana i da preživljavam – objasnila je ona. – Moja deca su u miru sa svim jer je Vilijam odličan otac i ne nedostaje im naša ljubav, tako da su dobro i biće u redu. Očigledno, ovo ni za koga nije idealno, ali stvari dešavaju i morate da nastavite. Morate da pokažete da, čak i kad se na neki način osećate poraženo, morate da podignete glavu i idete dalje.

 


Ona je dodala i da na njihove odluke nikad anisu uticali drugi, kao i da se ne rastaju iz "površnih razloga".


– Moje odluke su moje. Ja ih donosim. Znam da – i zato me vidite mirnu i srećnu – nisam mogla da dam više. Dala sam mu sve – zaključila je.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Prve epizode sapunice na Kurir TV-u oduševile publiku

 

makonda-tracker