bio je sav njen svet

"Tom čoveku sam donirala bubreg": Kasandru je Balkan obožavao, a mnogi nisu znali za kog glumca je bila udata 26 godina

0

Slavna glumica Koraima Tores nedavno se razvela, a ne krije kako se danas oseća kada je u pitanju čovek s kojim je provela više od dve i po decenije

Koraima Tores u ulozi Kasandre
Koraima Tores u ulozi Kasandrefoto: Kasandra EMDT, Youtube Printscreen

Venecuelanska kinematografija možda ne spada u najpopularnije na svetu, ali kada je reč o telenovelama, ova zemlja se i te kako proslavila, a jedan od njenih najuspešnijih projekata nesumnjivo je "Kasandra".


Čuvena sapunica iz devedesetih, koja je bila senzacija na Balkanu 1997. godine, postigla je ogroman uspeh i predstavila publici glumicu Koraimu Tores, koje se i danas često sećamo.


I dalje se prepričavaju detalji njene posete Jugoslaviji u jeku popularnosti "Kasandre", a mediji su nedavno javili da će se Koraima Tores pojaviti u seriji "Južni vetar 3", nakon što je javno izrazila želju da sarađuje s Milošem Bikovićem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)


Venecuelanska lepotica nastavila je i nakon svoje najpoznatije serije vredno da radi, pa danas iza sebe ima niz uloga u popularnim projektima, ali je uprkos slavi uvek uspevala da sačuva svoju privatnost.

Tako se na našim prostorima malo zna o njenom porodičnom životu, kao i o činjenici da je ona dugo bila u braku sa svojim slavnim kolegom Nikolasom Monterom Domingezom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shared post on

Embed Instagram Post Code Generator


Kolumbijski glumac iza sebe ima višedecenijsku karijeru, a bili su jedan od omiljenih parova na području Latinske Amerike. Par se venčao 1996. godine i potom dobio sina Manua, važili su za skladnu i stabilnu porodicu, pa je sve iznenadila njihova odluka da se rastanu 2022. godine.


Kako je Koraima Tores tada istakla, sa bivšim suprugom je ostala u dobrim odnosima jer ih sin vezuje zauvek, a i danas jedno prema drugom gaje veliku privrženost.


Razvedeni smo, ali to ne znači da ne možemo imati odnos, da neću nastaviti da ga obožavam i da nećemo biti veliki prijatelji – naglasila je glumica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)


Ona je istakla i da za razvod nije postojao neki drugi razlog osim činjenice da je ljubav izbledela.


Za ljubav je potrebno dvoje, kao i za rastanak. Ne mogu da kažem da imam razlog, da mogu reći: "Zbog ovoga smo se razveli". Ne, to je jednostavno odluka koju smo doneli, iako smo zajedno proveli 25 srećnih godina, srećni i ujedinjeni – objasnila je Koraima. – Nikolas mi je veoma važan i ne sumnjam da sam ja bitna njemu, ali bilo je vreme...


Ona je dodala i da je njen bivši muž "nagrada za svaku ženu", a prisetila se i da je svojevremeno suprugu donirala bubreg nakon zdravstvenih problema koje je imao.

1 / 5 Foto: Kasandra EMDT, Youtube Printscreen

Nikolas je divan momak, može da usreći svaku ženu, on je nagrada. Ko god da je s njim, biće srećan. Ne samo što smo prijatelji, donirala sam bubreg tom čoveku. Veoma smo otvoreni po pitanju osećanja – rekla je i dodala da između njih nema zle krvi niti granica.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Susret najboljih drugarica iz serije Srećni ljudi

 

makonda-tracker