pojavili se zajedno

Sinoć su bili najsimpatičnija porodica u Beogradu! Retke fotografije Nebojše Dugalića sa suprugom i decom

0

Glumac Nebojša Dugalić sa suprugom Draganom i naslednicima došao je na premijeru filma "Lazarev put" u Beogradu.

Nebojša Dugalić s porodicom na premijeri filma 'Lazarev put'
Nebojša Dugalić s porodicom na premijeri filma "Lazarev put"foto: Antonio Ahel/ATAImages

U Beogradu je sinoć održana premijera filma "Lazarev put" Ivana Jovića, u kom glavnu ulogu igra Ivan Bosiljčić, a glumac je pred projekciju prošetao crvenim tepihom sa suprugom Jelenom Tomašević.

 

Mnoge poznate ličnosti bile su prisutne na crvenom tepihu u Beogradu, a među njima je bio i proslavljeni srpski glumacNebojša Dugalić (54), koji se pojavio sinoć na premijeri filma "Lazarev put" u društvu svoje porodice.

 

Nebojšu retko možemo videti u javnosti sa porodicom, ali ovog puta s njim su bili supruga Dragana i njihovi naslednici.

 

Porodica se lepo provodila, ćaskala i bili su nasmejani, a Dugalići, inače, imaju petoro dece i svetao su primer skladne porodice.

 

Pogledajte u galeriji kako su izgledali:

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Ko su supruga i deca Nebojše Dugalića?

 

Iako retko govori o svom privatnom životu, znamo da se Nebojša Dugalić oženio suprugom Draganom još 2000. godine i od tada su nerazdvojni. Zanimljivo je i da je ona glumica, ali povukla se da bi se posvetila porodici.

 

Moja supruga je koleginica, ali ujedno i kritičar. Uvek mi kaže šta, kako i gde može bolje da se uradi. Dopada joj se uglavnom što sam radio u poslednje vreme, poput "Državnog službenika", "Žigosanih u reketu". Bitno je da budemo raznovrsni u svojim ulogama, kako ne bismo dosadili sami sebi ― istakao je Nebojša jednom prilikom.

 

Dragana Dugalić je i sama bila glumica
Dragana Dugalić je i sama bila glumicafoto: Damir Dervišagić

Nebojša i Dragana su jedan od glumačkih parova sa najviše naslednika u našoj zemlji. Par je specifičan i po tome što njihova deca nose divna starinska imena: Jana, Vidan, Bogdan, Kalin i Ilina.

 

Pre nekoliko nedelja, Nebojša se pohvalio da će Bogdan Dugalić, koji je s roditeljima bio na premijeri "Lazarevog puta", predstavljati Srbiju na evrovizijskom takmičenju za mlade muzičare, koje će se održati u Norveškoj, a glumac ponosno ističe da sva njegova deca ponešto sviraju.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Nebojša Dugalić i Dušan Kovačević na komemoraciji Jagoša Markovića

 

makonda-tracker