astro prognoza

Ljubav, novac & zdravlje: Šta nam poručuje veliki nedeljni horoskop od 23. do 29. septembra za svih 12 znakova Zodijaka?

0

Horoskop piše Olga Savić.

Veliki nedeljni horoskop od 23. do 29. septembra
Veliki nedeljni horoskop od 23. do 29. septembrafoto: Shutterstock / Neirfy

OVAN

 

Hrana

Kvalitetni i kaloričniji obroci su potrebni da biste funkcionisali kako treba. Preporučuje vam se više mesa i ribe, ali izbegavajte industrijske mesne prerađevine. Uvrstite više spanaća i cvekle u obroke.

 

Ljubav

Bilo da ste slobodni ili zauzeti pripadnik ovog znaka – ništa neće biti neobično da tokom ovog perioda naletite na staru simpatiju ili na bivšu ljubav. Ovo mogu biti lepi susreti koji evociraju uspomene, ali u nekim slučajevima – mogu razbuktati davno ugasle vatre. No, ako izuzmemo ovo – slobodni Ovnovi su u periodu kada varnice lako buknu, kada se osećanja pokreću snažno. Pravo vreme da upoznate osobu koja bi mogla da vam se podvuče pod kožu. A zauzeti – mnogo će vam lakše biti da se pokačite i nadurite nego da porazgovarate i dogovorite se. Ljubomora i povredljivost mogu biti razlog za nemire.

 

Posao

Dosta promenljiva radna sedmica je pred vama – em će vaše raspoloženje, radni elan i fokusiranost imati veće oscilacije, em će u dogovorima i odnosu sa kolegama i saradnicima biti izvesne začkoljice i komplikacije. Iako ćete se dosta truditi, povremeno ćete imati manjak takta – naročito sa onim osobama za koje skopčate da se ponašaju manipulativno, proračunato, da okolišaju ili odugovlače. Taktizirajte i vi i kontrolišite temperament. Finansijski – nestabilno, sa nešto većim troškovima.

 

Zdravlje

Pojačana količina stresa.

 

BIK

 

Hrana
Greške u ishrani mogu doneti problem sa probavom ili pad imuniteta. Zato vam je potrebna hrana koja vam daje energiju i popravlja krvnu sliku. Meso, riba, povrće (zelena boranija, spanać, paradajz, cvekla).

 

Ljubav
Odnos sa voljenom osobom će postati inenzivniji nego do sada. Sa one lepe strane – ništa vam neće faliti da se intenzivno volite i da vas emocije preplave. No, pošto imamo i onu drugu – ne baš toliko lepu stranu – bilo bi dobro da ne nervirate intenzivno jedno drugo, da ne pravite od sitnih problema goleme prepreke u odnosu, a isto tako – da te potencijalne probleme ne rešavate ćutanjem ili uvređenošću – već razgovorom. Slobodni Bikovi – susret ili kontakt sa nekim koga dugo niste videli i čuli može ponovo pokrenuti emocije. Takođe – lako osvajate ovih dana i neće vam biti teško da napravite prvi korak ka osobi koja vam se dopada.

 

Posao
Neće vam baš prijati oni sa kojima sarađujete ili sa kojima imate kontakt na dnevnoj bazi. Saradnici će praviti greške ili neće biti ažurni u izvršavanju svojih obaveza – i onda će to kao lopticu prebacivati na vas, da vi to sređujete i ispravljate. Ako radite sa klijentima – oni će biti zahtevniji nego inače. U svakom slučaju – pred vama je period u kojem mnogo ulažete sebe u posao, dajete svoj maksimum – a konstantno osećate pritisak. Novčana situacija je korektna i ima prostora za dodatne prilive.
 

Zdravlje
Osetljivost urogenitalnog trakta i stomaka.

 

BLIZANCI

 

Hrana
Smanjite unos mleka i mlečnih proizvoda, ali pojačajte voće, naročito citruse. Takođe, češće čajevi – naročito od koprive, kukuruzne svile, peršuna. Nešto jača potreba za slatkišima.
 

Ljubav
Dokle god ne izvlačite neke praistorijske teme na dnevni red – one koje ste već sto puta prežvakali, ali koje vam i dalje izazivaju nervozu – odnos između voljene osobe i vas će uglavnom biti dobar, umećete da čujete jedno drugo, da se razumete i dogovorite. No, pošto je malo verovatno da ćete baš svaku od tih tema zaobići – verovatno je da vam sledi po koja čarkica. Baš tako – čarkica, jer su ovo rasprave koje brzo dođu – i prođu još brže. Slobodni Blizanci – više osoba vam privlači pažnju, sa više njih komunicirate, flertujete. Da li će se neka baš baš izdvojiti i očarati vas – pa, nije nemoguće.

 

Posao
Finansije će u ovoj sedmici predstavljati slabu tačku – nije problem u zaradama (šta više – neki od vas sada mogu dobijati novac i od dodatnog poslovnog angažmana), problem je u troškovima – i to najpre onim vezanim za porodicu, decu. Tu se spremite da leeepo ispraznite džepove. Poslovno – ulazite u bolju fazu, bar što se tiče vaše inspiracije, motiva, ali i komunikacije i dogovora. Sada je dobar trenutak da „prodate“ svoje ideje ili da napravite kvalitetan dogovor o saradnji. Reči su sada vaše oružje.

 

Zdravlje
Osetljiv urinarni trakt.

 

RAK

 

Hrana
Ukoliko nastavite da ovim tempom ručkate na nervnoj bazi, verovatno ćete dobiti koje kilce viška. No, isto tako – ukoliko zbog nervoze ne jedete redovno – menjajte to, imaćete problem sa stomakom.

 

Ljubav
Iako suštinski imate podršku, možda čak i više razumevanja od strane voljene osobe – ipak će vaša raspoloženja koja se ovih dana lako menjaju – uticati na tok odnosa. Pa ćete imati one divne, mirne dane u kojima sve teče kao podmazano i u kojima su lepe strasti između vas dvoje jake...ali ćete verovatno imati i po koji dan u kojem će vam se raspoloženja menjati – od tuge i plačljivosti do besa. Slobodni Rakovi – kod vas se aktivira jedna vrlo zanimljiva ljubavna faza i u kojoj u ovoj, ali i u par narednih nedelja može doći do početka dosta ozbiljne i trajne ljubavne priče. Samo nemojte u tajne....
 

Posao
Napetost u komunikaciji sa saradnicima, ali i po rešavanju administrativnih pitanja – biće izražena tokom ove sedmice. Ako je impulsivnost vaša prva reakcija, pokušajte da je kontrolišete, da se presaberete – i tek onda delate ili reagujete. Takođe, polako ponovo počinju da dolaze na dnevni red pitanja koja su ostala nerešena ili čije ste rešavanje iz nekog razloga morali da odgodite. Sada se otvaraju uslovi da se ponovo pokrenu. Više energije, ali i novca odlaziće vam tokom ove sedmice na kuću i porodicu.

 

Zdravlje
Moguće tegobe sa varenjem, generalno – osetljivost stomačnog dela.

 

Nastavak na sledećoj strani..

makonda-tracker