nesvakidašnja

Kad se pojavila, Milano se zatresao: Ova gola haljina Irine Šajk zaustavlja saobraćaj i ističe svaki milimetar tela

0

Jedna od najpoznatijih žena planete definitivno ume da ostavi utisak, a ovog puta joj je to pošlo za rukom u neobičnoj toaleti od čipke i tila.

Irina Šajk blista u svakoj prilici
Irina Šajk blista u svakoj prilicifoto: Cinzia Camela / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Nedelja mode u Milanu, koja će trajati do 23. septembra, okupila je neka od najvećih imena svetskog modelinga, pa je na pistama redovno i ruska manekenka Irina Šajk, jedan od najuspešnih modela današnjice.


Irina je boravak u Italiji iskoristila i da poseti žurku upriličenu povodom obeležavanja 60 godina od prvog italijanskog izdanja magazina Vogue, a na zabavu u restoranu Vesta Fiori Chiari stigla je u izdanju koje je privuklo sve poglede.


Čuvena Ruskinja pojavila se u vrlo interesantnoj varijanti "gole haljine", modelu inspirisanim negližeom, koji ističe njenu besprekornu figuru.

 

Irina Šajk na žurki tokom Nedelje mode u Milanu
Irina Šajk na žurki tokom Nedelje mode u Milanufoto: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Reč je o senzualnom modelu od crne čipke i til koji ima maksi-suknju, a materijal je strateški podešen tako da prekriva sve iako Irina nije nosila grudnjak.


Manekenka je ponela neobičnu toaletu uz crne sandale s visokim štiklama, a opredelila se za puštenu kosu zalizanu tako da pada niz leđa i raskošni tamni ruž.

 

Irina Šajk u goloj haljini u Milanu
Irina Šajk u goloj haljini u Milanufoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Irina je blisala i na pisti, a kasnije te večeri je prošetala na predstavljanju nove kolekcije brenda Max Mara, kada je nosila crnu rolka-majicu bez rukava i duboku belu suknju s dubokim izrezom.

 

Irina Šajk na reviji modne kuće Max Mara tokom Nedelje mode u Milanu
Irina Šajk na reviji modne kuće Max Mara tokom Nedelje mode u Milanufoto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

BONUS VIDEO

Kad dizajnira Kelvin Klajn...

 

makonda-tracker