ništa nam nije jasno

Razvode se ili ne? Dženifer Lopez i Ben Aflek ponovo uhvaćeni zajedno, a evo šta su radili

0

Par je naveo da je ostao u dobrim odnosima nakon razvoda, ali sve češće pojavljivanje u javnosti u kojima se vidi da su poprilično prisni unosi sumnju da se ponovo među njima nešto dešava 

DŽENIFER LOPEZ I BEN AFLEK SE RAZVODE ALI SU NON STOP ZAJEDNO
DŽENIFER LOPEZ I BEN AFLEK SE RAZVODE ALI SU NON STOP ZAJEDNO foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Dženifer Lopez i Ben Aflek nedavno su otkrili da se razvode, a brakorazvodna parnica uskoro treba da bude završena.

 

Uprkos svemu oni se trude da ostanu u dobrim odnosima zbog dece, ali njihova sve češća zajednička pojavljivanja u javnosti počela su da bude sumnju da par nešto krije.


Nakon što su pre nekoliko dana viđeni u poznatom hotelu, gde su izašli sa decom na večeru pojavila su se šuškanja da su viđeni kako se ljube. Nakon toga stižu novi izveštaji koji kažu da su ponovo zajedno viđeni u utorak na večeri svoje dece u školi.

Čini se da je par nastavio da sprovodi uobičajene aktivnosti, ako i prethodnih godina dok su bili u skladnoj bračnoj zajednici. Upravo to je izazvalo sumnju u verodostojnost priče da su rešili da se razvedu. Mnogise pitaju da li će par zapravo finalizovati razvod ili je ovo samo deo marketinškog trika kako bi se ponovo našli u centru pažnje javnosti. 

 

S druge strane, izvori bliski paru rekli su za TMZ da su Lopez i Aflek "bili potpuno hladni jedno prema drugom, ali pristojni" tokom događaja. Insajderi su objasnili da uprkos razdvojenosti ostaju „par koji i dalje brine jedno za drugo“ i duboko su posvećeni dobrobiti svoje dece.

 

DŽENIFER I BEN SU JAKO BLISKI UPRKOS TOME ŠTO SE RAZVODE
DŽENIFER I BEN SU JAKO BLISKI UPRKOS TOME ŠTO SE RAZVODE foto: LXXVI / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Da li se Dženifer Lopez i Ben Aflek još uvek razvode?


Dok fanovi veruju da bi Džen i Ben mogli da se pomire, s obzirom na to da su počeli da se druže nakon višemesečne razdvojenosti, društveni mediji vrve od komentara o „Benifer se snažno vraća“, „Oh, pa razvod je otkazan“ i „ nadaju se da će otkazati razvod."

 

Međutim, jedan izvor je rekao da par ne odustaje od razvoda.

 

- Oni napreduju sa svojim razvodom - potvrdio je izvor. 

 

DŽENIFER LOPEZ IMA SUPER ODNOS SA BENOM, PA SE SUMNJA U RAZVOD
DŽENIFER LOPEZ IMA SUPER ODNOS SA BENOM, PA SE SUMNJA U RAZVOD foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Lopez je podnela pravne dokumente za okončanje braka sa Aflekom 20. avgusta bez advokata za razvod, samo dve godine nakon njihove druge ceremonije venčanja.

 

Par se prvobitno venčao na privatnoj ceremoniji u Maloj beloj kapeli u Las Vegasu u julu 2022, nakon čega je usledio raskošan prijem sa zvezdama u Džordžiji sledećeg meseca.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Džej Lo u suzama

 

makonda-tracker