krv nije voda

Zato vam je bio tako poznat! Ovaj slavni glumac je sin Meg Rajan i njena kopija, a mnogi to nisu primetili

0

Za samo nekoliko godina, Džek je izgradio je zavidnu karijeru i igrao u najuspešnijim filmovima i serijama, a on veruje da nije holivudska "beba nepotizma" iako su mu roditelji velike zvezde.

Meg Rajan jedna je od omiljenih glumica proteklih decenija
Meg Rajan jedna je od omiljenih glumica proteklih decenijafoto: EPA-EFE/ALEXANDRA WEY

Meg Rajan je jedna od najpoznatijih holivudskih glumica, zvezda romantičnih komedija koje su obeležile devedesete i ponosna majka dvoje dece, od kojih je jedno krenulo njenim stopama.


Tokom braka s glumcem Denisom Kvejdom dobila je jedno dete – sina Džeka 1992. godine, a nakon razvoda je Meg 2006. usvojila Dejzi, o kojoj je brinula sama.


Majčinstvo me je promenilo iz temelja – rekla je pre nekoliko godina za People.

Imam dvoje najbolje dece. Oni su urnebesni, pametni, ljubazni, zainteresovani za druge, radoznali po pitanju sveta... Osećam da oboje čine svet malo boljim i osećam se tako ponosno – istakla je.

 

Džek Kvejd i njegova slavna majka Meg Rajan
Džek Kvejd i njegova slavna majka Meg Rajanfoto: J. Webber / Splash / Profimedia Pictured: Meg Ryan Jack Quaid

Ko je sin Meg Rajan?


Proteklih godina, njen sin Džek Kvejd bio je zastupljen u zapaženim projektima čak češće nego njegovi slavni roditelji, a najšira publika zna ga po ulozi Hjuija Kembela u satiričnoj superherojskoj seriji "The Boys".


Međutim, to nije sve, jer smo imali priliku da ga gledamo u filmu "Vrisak" ("Scream") iz 2022. i kao fizičara Ričarda Fejnmana u Oskarom nagrađenom "Openhajmeru", a "pozajmiljvao je glas" u više uspešnih filmova. Čak je i debitovao u velikom stilu, pojavivši se 2012. u "Igrama gladi"!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jack Quaid (@jack_quaid)

 

Kao i mnoga deca poznatih u Holivudu, Kvejd nije uspeo da izbegne etiketu "bebe nepotizma", zbog koje ga je Meg svojevremeno javno branila.


Mislim da je pokušala da kaže da, po njenom mišljenju, to podriva moj talenat – rekao je potom Džek. – Ne mislim da to podriva moj talenat. Znam da radim naporno i znam da sam čuo "ne" češće nego što sam dobijao "da".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

U Mramorku, selu žene NBA zvezde

 

makonda-tracker