pomirenje ili...?

Nije mogao da skine ruke sa Džej Lo, a sve je isplanirao drukčije! Pakleni plan Bena Afleka koji mu se brzo obio o glavu

0

Dženifer Lopez i Ben Aflek viđeni su kako se ljube u restoranu, dok su njihova deca sedela pored.

Ben Aflek i Dženifer Lopez izašli su na branč
Ben Aflek i Dženifer Lopez izašli su na brančfoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ben Aflek i Dženifer Lopez već mesecima nisu zajedno, na drugu godišnjicu braka podnet je zahtev za njihov razvod, ali to ne znači da oni više ne privlače jedno drugo.

 

Medijima već dva dana kruže fotografije nastale ispred jednog hotela na Beverli hilsu, gde su Džej Lo i Ben Aflek izašli na porodični branč,  popularnu verziju obroka koji se konzumira u vreme između doručka i ručka, s decom koju imaju iz prethodnih brakova, gde su se ljubili!

 

Ben i Džej Lo su trenutno u Polo laundžu u hotelu "Beverli hils", drže se za ruke i ljube. Deca su s njima, ali za odvojenim stolom – tvrdi neimenovani izvor.

 

Kako se navodi, par se sve vreme grlio i ljubio, a kako prenosi Page Six, otkriveni su novi detalji ovog iznenađujućeg viđanja nekadašnjih supružnika.

 

Najpre, Ben nije "mogao da skine ruke" sa Džej Lo tokom branča, ali to mu nije bilo ni na kraj pamet kada je organizovao porodično viđanje. Glumac i reditelj je, zapravo, želeo da se sa ženom nađe u hotelu "Beverli hils", kako bi medijima pokazao da su ostali prijatelji!

 

On je želeo da budu fotografisani i sve je aranžirao u skladu sa svojom idejom, pa je rezervisao mesto koje je izuzetno posećeno.

 

Ben Aflek i Džej Lo su se ljubili na porodičnom viđanju
Ben Aflek i Džej Lo su se ljubili na porodičnom viđanjufoto: LXXVI / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ipak, Aflek nije računao na to da će mu se vratiti strast prema Džej Lo onda kada ju je video, tvrdi izvor.

 

Kad su se spojili, nije mogao da skine ruke s nje – navodi se. – Uvek je između njih vladala jaka seksualna hemija. Ovo nije bilo planirano, oni i dalje privlače jedno drugo.

 

Aflekova ideja je bila da se tamo sretnu i da pokaže da su u prijateljskim odnosima. Hteo je te fotografije, pa je otišao tako gde će biti viđeni, jer su paparaci tamo stalno.

 

Bivši par je posle viđen kako se raspravlja u kolima
Bivši par je posle viđen kako se raspravlja u kolimafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bivši par je uslikan i u toku konverzacije koja je ličila na raspravu u kolima, a kako se navodi, to što su se ljubili ne znači da će se pomiriti.

 

Ona se trudi da bude u dobrim odnosima s Benom. I dalje se oporavljaju od razvoda – zaključuje izvor blizak pevačici.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

(VIDEO) ŽELITE OBLINE KAO DŽENIFER LOPEZ: Poslušajte njenog trenera! Radite OVU vežbu i bićete ODUŠEVLJENE rezultatima!

 

makonda-tracker