ASTRO PROGNOZE

Pripazite se! 2 znaka kojima Pavel Globa prognozira katastrofalan oktobar

0

Pavel Globa ističe da dva znaka Zodijaka neće imati oktobar iz bajke, već upozorava na probleme koji ih čekaju.

Za koja dva znaka nema dobrih prognoza za ovaj oktobar?
Za koja dva znaka nema dobrih prognoza za ovaj oktobar?foto: Max4e Photo/Shutterstock

Ruski astrolog, pisac i publicista Pavel Globa nema tako povoljnu prognozu za određene horoskopske znakove za oktobar 2024. godine.

 

Dva predstavnika zodijačkih sazvežđa rizikuju da potonu na samo dno u drugom mesecu jeseni.

 

Ovan

 

Ovan je znak koji otvara zodijački ciklus i grupu vatrenih elemenata. Ambiciozan i kontradiktoran, često ide nepredviđenim putem.

 

 

Predstavnici vatrenog znaka sami će dovesti žalosnu situaciju do vrhunca. Ovnovi su nedavno postali zarobljenici loših navika. Našavši se u vrtlogu, izgubili su vezu sa stvarnošću. U oktobru, Ovnovi će dostići kritičnu tačku: možda će izgubiti podršku porodice i prijatelja, posao i druge važne osobe. Stanite pre nego što bude prekasno.

 

Rak

 

Predstavnici vodenog znaka su predugo ignorisali sopstveno blagostanje. Zdravstveni problemi će se ozbiljno pogoršati u oktobru. Pavel Globa preporučuje hitnu konsultaciju sa doktorom.

 

Rakove je veoma lako prepoznati po načinu na koji komuniciraju. Ako čujete da osoba, pričajući priču, vrlo detaljno govori ne o samim događajima, već o tome kako se osećao dok se sve ovo dešavalo, onda je najverovatnije pred vama Rak.

 

Rakovi, konsultujte se s doktorom ako osećate da imate neki zdravstveni problem
Rakovi, konsultujte se s doktorom ako osećate da imate neki zdravstveni problemfoto: BlurryMe/Shutterstock

Karakter ovog znaka je veoma prijatan, ali to je često skriveno pod oklopom. Stvar je u tome što se predstavnici ovog znaka veoma plaše izdaje i bola.Utisak na samom početku poznanstva i posle dugog prijateljstva je nebo i zemlja ako je vaš prijatelj Rak. Karakteristike znaka omogućavaju mu da bude u vrhu najodanijih i najlojalnijih prijatelja u blizini, što, međutim, često postaje težak ispit za njihovu dušu, jer Rakove karakteriše ozbiljna posvećenost.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU! Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

 

makonda-tracker