wow!

Ni za kakav crveni tepih — već za običnu subotu: Stajling Megan Markl vredan 31 hiljadu funti podelio je mišljenja

0

Megan Markl potpuno je skrenula pažnju sa suprugovog rođendana vrtoglavo luksuznim stajlingom na teniskom turniru.

Megan Markl zasenila je supruga tik pred njegov rođendan
Megan Markl zasenila je supruga tik pred njegov rođendanfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Princ Hari proslavio je 40. rođendan 15. septembra, a navodilo se da će brojne poznate ličnosti biti gosti na njegovoj proslavi u Kaliforniji, u Montesitu.

 

Po prvi put od 2021. godine, njegova porodica iz Londona mu je čestitala rođendan na zvaničnim profilima na društvenim mrežama, nakon čega se navodilo da njihov odnos "jeste loš, ali nije nepopravljiv".

 

S druge strane, njegova supruga Megan Markl, u jeku suprugovog rođendana, pojavila se s njim na teniskom turniru Džordža Zajfena, koji je organizovan u slavu pokojnog dečaka Džordža, sina Keli MekKi Zajfen.

 

 

On je preminuo u julu 2022. godine, kada je imao svega 9 godina, nakon što je pronađen u porodičnom domu.

 

Megan je dobra prijateljica sa Zajfenovima, pa se i pojavila na ovom turniru, a porodica Zajfen zahvalila se Saseksovima za njihovu podršku tokom turnira u subotu.

 

 

Vojvotkinja od Saseksa, ipak, privukla je najveću pažnju na sebe ovom fotografijom, posebno zbog neverovatno skupog i otmenog stajlinga koji je ponela i tako i svog supruga ostavila u drugom planu.

 

Naime, Megan Markl ponela je elegantan stajling vreda čak 30.937 funti na ovom teniskom turniru, a birala je sofisticiran look kroz halter haljinu Eda bez rukava, s potpisom luksuznog italijanskg brenda Giuliva Heritage, koja sama vredi nešto više od 1000 funti, a šili su je 6 sati, od pamuka i vune.

 

 

Uz nju je ukombinovala braon torbu vrednu 725 funti s potpisom Karoline Erera i visoke štikle svog omiljenog brenda Aquazzura, vredne 620 funti. 

 

Najskuplja stavka ovog stajlilnga jeste, logično, nakit, a Megan je ponela Kartijeovu narukvicu vrednu 7050 funti i sat istog brenda, koji koššta vrtoglavih 21.400 funti!

 

Stajling vojvotkinje od Saseksa podelio je mišljenja, pa dok mnogi komentarišu da "ne vredi" tolikog novca i da nije morala da skreće pažnju skupocenim nakitom sa suprugovog rođendana, drugi je hvale zbog nepogrešivog modnog ukusa i šik stila.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

 

makonda-tracker