i udobno i trendi

Milena Radulović zna kako kombinovati kožnu jaknu: Ovo je najlepše urbano izdanje za jesenje dane i večeri

0

Popularna glumica je za večernji provod odabrala udobnu i vanvremensku kombinaciju kakva se vraća svake jesenje sezone.

Milena Radulović na koncertu Kontrakte i Zemlje gruva
Milena Radulović na koncertu Kontrakte i Zemlje gruvafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Konstrakta i Zemlja gruva održali su juče dugo iščekivani koncert u Beogradu, a u dupke punoj Plavoj sali Centra "Sava" bilo je i mnogo poznatih lica.


Među njima se našla i glumica Milena Radulović, koja je nedavno završila snimanje srpsko-španske serije "Ožiljak", a na koncert je stigla u trendi jesenjem izdanju.


Zvezda serija "Državni službenik", "Toma", "Beležnica profesora Miškovića" i filma "Balkanska međa", poznata po urbanom stilu, odabrala je klasičnu i pouzdanu modnu kombinaciju, čiji je ključni deo kožna jaknica, a glumica je ponela efektan model s nazubljenim reverima.

 

Pogledajte njen stajling.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Svoju crnu kožnu jaknicu ulepšala je nizom bedževa u raznim bojama, a ponela ju je s kožnom mini-suknjom, jednostavnom varijantom ravnog kroja.

 

Milena Radulović u kožnoj jakni i mini-suknji
Milena Radulović u kožnoj jakni i mini-suknjifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Da "začini" ovo izdanje, Milena je sve upotpunila crno-belom košuljom, što je stvorilo upečatljiv kontrast i "razbilo" crni autfit.


Glumica je uz to ponela crnu tašnu brenda Bottega Veneta, s prepoznativim intrecciato tkanjem, i udbne crne mokasine.

 

Milena Radulović na koncertu Kontrakte i Zemlje gruva
Milena Radulović na koncertu Kontrakte i Zemlje gruvafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Kožne jakne ostaju u modi i 2024.


Kvalitetna kožna jakna i dalje je osnova prolećnog garderobera i jednostavno ne može da ne bude trendi. Posebno je to slučaj s bajkerskim modelom, koji je za mnoge zaljubljenike u modu jedina kožna jakna koju priznaju.

 

Kožna jakna na reviji brenda Coach
Kožna jakna na reviji brenda Coachfoto: Steve Wood / Shutterstock Editorial / Profimedia

Od epoleta s kopčanjem na ramenima do dijagonalnih džepova s rajsferšlusima, svi elementi ove jakne su usavršavani generacijama i "prečišćeni" od svake moguće mane, zahvaljujući generacijama odanih zaljubljenika u kožne jakne.

 

I u muškoj i u ženskoj modi imali smo priliku da vidimo jakne od kože u kolekcijama više brendova proteklih godina, a među njima su David Koma, Coach Versace, Diesel, 16Arlington, Masha Popova, Balenciaga...

 

Kupovinom kožne jakne dobijate vanvremenski komad koji savršeno upotpunjuje baš svaki stajling kao dodatni sloj za sveže prolećne večeri, pa ako već nemate jednu – ni sluičajno nemojte da dopustiti da vas ovaj trend zaobiđe jer eto ga nazad već sledeće prelazne sezone.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Neobična priča srpskog dizajnera

 

makonda-tracker