verovali ili ne

Džej Lo i Ben Aflek se razvode, ali...Nikad (ali nikad) nećete pogoditi u kakvoj su situaciji uhvaćeni

0

To što su rešili da stave tačku na svoj brak ne znači da Dženifer Lopez i Bena Afleka više nećemo viđati zajedno, ali to nije sve... Daleko od toga!

Dženifer Lopez podnela je krajem avgusta zahtev za razvod od Bena Afleka, a 14. septembra su viđeni zajedno
Dženifer Lopez podnela je krajem avgusta zahtev za razvod od Bena Afleka, a 14. septembra su viđeni zajednofoto: LXXVI / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Latino diva Dženifer Lopez nedavno je podnela zahtev za razvod od glumca Bena Afleka posle pune dve godine braka, ali to ne znači da oni ne komuniciraju i ne trude se da ostanu u dobrim odnosima.


I ne samo to – nego, po svemu sudeći, ne znači da će prestati da razmenjuju nežnosti!


Medijima već dva dana kruže fotografije nastale ispred jednog hotela na Beverli hilsu, gde su Džej Lo i Ben Aflek izašli na porodični ručak sa decom koju imaju iz prethodnih brakova.

Kako piše Page Six, osoba koja se našla u blizini dok su uskoro bivši bračni par ručao tvrdi da su oni sedeli odvojeno od dece i da su se ljubili.

 

Ben Aflek i Dženifer Lopez izašli su zajedno na ručak s decom
Ben Aflek i Dženifer Lopez izašli su zajedno na ručak s decomfoto: LXXVI / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ben i Džej Lo su trenutno u Polo laundžu u Hotelu "Beverli hils", drže se za ruke i ljube. Deca su s njima, ali za odvojenim stolom – tvrdi neimenovani izvor.


Predstavnici para nisu odgovorili na pitanja medija o njihovom ponašanju, a paparaci su ih fotografisali ispreed hotela tokom razgovora. U jenom momentu je delovalo kao da vode raspravu, ali ne može se da sigurnošću reći je li to bio slučaj.


Dženifer je, inače, nosila svoj verenički prsten.

 

Ben Aflek i Dženifer Lopez izašli su zajedno na ručak s decom
Ben Aflek i Dženifer Lopez izašli su zajedno na ručak s decomfoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Krajem avgusta, američki mediji su javili da je Džej Lo podnela zahtev za razvod zbog "nepomirljivih razlika", kao i da par nije imao predbračni ugovor. Oni ne žive zajedno još od marta, kada se glumac iselio iz zajedničkog doma, a odnedavno je ova vila na prodaju.

 

BONUS VIDEO

Saveti trenera Džej Lo

 

 

 

 

makonda-tracker