uvek veličanstvena!

4.616 € za magiju pred kojom su svi zanemeli: Burgundi haljina Ane Ivanović koju jednostavno morate da vidite

1

Srpska teniserka uvek je važila za jednu od najbolje odevenih žena u svetu sporta, a juče je na jednom gala događaju pred Lejver kup sve podsetila da i dalje spada u sam vrh.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger na gala večeri pred Lejver kup
Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger na gala večeri pred Lejver kupfoto: Christophe Gateau / AFP / Profimedia

U susret predstojećem Lejver kupu, u Berlinu je održano gala veče koje je okupilo neka od najvećih imena tenisa u 21. veku, a među zvanicama se našla i naša teniserka Ana Ivanović.


Nekadašnja sportistkinja uživala je u zabavnoj večeri sa suprugom i poznatim nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom.


Ana je bila uobičajeno elegantna, a za ovu priliku odabrala je jednostavnu, ali vrlo otmenu kreaciju.

 

Pogledajte njeno izdanje u galeriji.

1 / 5 Foto: Christophe Gateau / AFP / Profimedia

Ona je na crvenom tepihu pozirala u toaleti koju potpisuje Galvan, haljini koja prati liniju tela i pruža se do poda, uz decentan šlic sa strane. Reč je o haljini burgundi boje, čija cena iznosi neverovatnih 4.616 evra, a u potpunosti je prekrivena sićušnim šljokicama, zbog čega privlači pažnju na nenametljiv način.

 

Ana Ivanović na gala večeri pred Lejver kup
Ana Ivanović na gala večeri pred Lejver kupfoto: Christophe Gateau / AFP / Profimedia

Anina haljina ima tanke bretele i ističe njenu vitku figuru, a teniserka je kombinovala sa sandalama s visokim štiklama i kaišićima, kao i s minijaturnom tašnicom.


Naša sportistkinja je veče provela ćaskajući s dragim kolegama, između ostalih i s legendarnim Rožerom Federerom, a na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama može se čuti kako čuveni Švajcarac kaže Ani da je "lepo videti je".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laver Cup (@lavercup)

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bastijan Švajnštajger u Areni

 

makonda-tracker