BAŠ UŽAS!

''Nosim pelene za odrasle'': Glumica koju Srbi obožavaju zarazila se preko kontaminirane hrane

0

Glumica Kristina Eplgejt je u svom podkastu podelila loše iskustvo sa norovirusom

Kristina Eplgejt ima multipla sklerozu, a sada je pogodila i užasna dijareja
Kristina Eplgejt ima multipla sklerozu, a sada je pogodila i užasna dijarejafoto: Fox TV / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kristina Eplgejt je iskreno govorila o posledicama sa kojima se suočila nakon što je pojela salatu kontaminiranu fekalnim materijama.

 

Zvezda filma „Ne reci mami da je bebisiterka mrtva“, koja ima multipla sklerozu, rekla je da je morala da počne da nosi pelene iz udobnosti s obzirom na to da je dobila dijareju pre nekoliko dana.

 

- Bila sam tako bolesna, nisam mogla da jedem, nisam mogla ništa da uradim, rekla je u utorak u svom i Džejmi Lin Sigler podkastu MeSsy.

 

Eplgejt je otišla na test stolice i dijagnostikovan joj je norovirus, koji izaziva sporadične slučajeve i povremene izbijanja akutnog gastroenteritisa, odnosno pojačanu i nekontrolisanu dijareju.

 

 

- To je kada unesete nečije fekalne materije preko hrane.

Tuđi produkt mi je ušao u usta i pojela sam ga, iskreno je ispričala Kristina.

 

Glumica veruje da se zarazila virusom iz salate koju je ponela iz restorana koji posećuje već 15 godina.

 

Priznala je da se probudila usred noći u ozbiljnom neredu.

 

- Nisam znala da se to dogodilo, a imati MS u 3 sata ujutru i pokušavati da promeniš posteljinu, nije zabavno, ali ovo me dovodi do sledeće tačke, o kojoj možemo da pričamo- nosim pelene, podelila je glumica u podkastu.

 

 

Njena koliginica Džejmi Lin Sigler, koja takođe boluje od multipla skleroze, više od 20 godina, rekla je da je morala da se okrene pelenama za odrasle u prošlosti jer autoimuna bolest može sprečiti osobu da na vreme dođe do kupatila.

 

- Nikada nećete moći da ih obučete i kažete: 'Spreman sam za svoj dan.'

To je nešto što morate da nosite jer vam telo ne funkcioniše, otkrila je Sigler.

 

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

Bonus video

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker