ČESTITAMO

Jelisaveta Karađorđević postaje PRABAKA: Unuka naše princeze, Indija Oksemberg podelila lepe vesti, otkrila i POL BEBE

0

U porodicu Karađorđević stiže novi član porodice 

JELISAVETA KARAĐORĐEVIĆ POSTAJE PRABAKA
JELISAVETA KARAĐORĐEVIĆ POSTAJE PRABAKAfoto: Instagram / catherineoxenberg

Unuka princeze Jelisaveta Karađorđević, Indija Oksenberg, objavila je na društvenim mrežama lepe vesti. Ona je otkrila da će uskoro postati mama i otkrila je i kog je pola beba.

 

Ćerka glumice Katarine Oksenberg, poznate po ulozi Amande Karington u sapunici Dinastija, uskoro će postati mama devojčice. 

 

Ona je na svom Instagram profilu podelila fotografiju na kojoj se vidi da u rukama drži malenu, preslatku haljininu, nakon čega se moglo zaključiti da će porodica postati bogatija za žensko dete 

Ona je u oktobru stala na ludi kamen sa svojim izabranikom, Patrikom D’Ignasijem, kojeg je upoznala u Njujorku. Ona je u oktobru 2019. godine objavila da su se verili i da je svadba zakazana za 2020. godinu.

 

Nakon udaje ona je svoj porodični dom svila u Los Anđelesu, a nakon toga se sa suprugom preselila na Floridu, na Ki Vest gde žive u veoma raskošnoj kući.

 

 

Za Indiju se i u Srbiji čulo nakon što ju je majka, Katarina Oksemberg uvukla u kandže opasne sekte iz koje se jedva izvukla i to uz pomoć naše princeze, a njene bake, Jelisaveta Karađorđević. 

 

Nakon što se otrgla iz problema, Katarina je krenula glumačkim stopama, baš kao i majka. Iako je imala nekoliko uspešnih pojavljivanja Indija je ipak odlučila da se povuče i bude iza filmskih kamera. Ona se sada bavi poslom producenta u kojem veoma uživa. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Koje je pravo ime Eve Ras?

 

makonda-tracker