zaboravljen

Stidela ga se i dala mu "ugovor o trudnoći": Megan Markl je svom prvom mužu slomila srce, a on je siguran – OSVETIO SE

0

Supruga princa Harija udala se za svog prvog muža posle sedam godina veze, a potom se razvela samo 18 meseci kasnije. 

Megan Markl i Trevor Engelson bili su u vezi od 2004, a venčali se 2011. godine
Megan Markl i Trevor Engelson bili su u vezi od 2004, a venčali se 2011. godinefoto: Star Magazine/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa i supruga britanskog princa Harija, proteklih godina je jedna od najpominjanijih žena na svetu, a ne tako davno bila je samo simpatična glumica iz serije "Suits" o čijem se životu nije znalo mnogo.


Tih dana, ona je živela u Kanadi, gde je snimala ovaj TV hit, a pre nego što je upoznala princa Harija bila je u jednom braku, zbog čega su mnogi sa zebnjom gledali reakciju britanske kraljevske porodice na njihovu vezu.


Ona je 2004. godine počela da se viđa s američkim filmskim producentom Trevorom Engelsonom, s kojim je godinama bila u skladnoj vezi i živela, a potom su rešili da krunišu svoju ljubav brakom. Venčali su se na Jamajci, u gradu Oćo Rios, 16. avgusta 2011, a priredili su četvorodnevno slavlje na plaži.

Na dostupnim fotoografijama imali smo priliku da vidimo da je Megan nosila jednostavnu, dugačku belu haljinu sa srebrnim pojasom i puštenu kosu, dok je mladoženja bio u beloj košulji i pantalonama.

1 / 5 Foto: Star Magazine/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Na ostalim fotografijama, nastalim tokom svadbe, Megan je u još opuštenijem izdanju, u žutom bikiniju, a sa svojim suprugom i gostima je pila koktele i plesala do jutra.

 

Megan Markl na svojoj svadbi na Jamajci
Megan Markl na svojoj svadbi na Jamajcifoto: Star Magazine/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ipak, uprkos tome što je delovalo kao da je u pitanju ljubav za ceo život, samo osamnaest meseci kasnije, par je podneo zahtev za razvod. Kao razlog su u dokumentaciji navedene "nepomirljive razlike", a navodno je problem bila udaljenost – Megan je baš te godine u Torontu počela da snima seriju "Suits", gde je igrala ulogu Rejčel Zejn, dok je Trevor ostao u Kaliforniji.


Ipak, kasnije se pisalo da su se prvi problemi u njihovom odnosu pojavili i pre venčanja, tri sedmice ranije, kada je navodno Trevor sve vreme pio iz pljoske u jednom šou programu na televiziji, zbog čega se Megan razbesnela. Sve vreme mu je slala poruke da "spusti pljosku" i da izgleda "vrlo neprofesionalno", a navodno se osećala posramljeno.


Zvanično su se razveli 2013. godine, a nijedna strana nije proglašena krivom za propast braka.

 

Megan Markl na početku ljubavi s princem Harijem
Megan Markl na početku ljubavi s princem Harijemfoto: EPA-EFE/NIGEL RODDIS

To nije bila prava veza za nju. Nakon razvoda osećala se osnaženo i jednostavno je nastavila dalje – izjavila je kasnije jedna Meganina prijateljica.

 

Ugovor o trudnoći


S obzirom na to da Megan Markl nikada – a posebno otkad je s princem Harijem – nije pominjala Engelsona i svoj prvi brak, mnogo je misterija i spekulacija, pa se tako pisalo da je ona od Trevora zahtevala da potpiše "ugovor o trudnoći", što je on (opet navodno) uradio bez prisustva advokata.

Rekla je da je nešto potpisao, možda samo rukom pisano pismo zahvaljujući kojem je mogla da mu visi nad glavom – rekla je prijateljica vojvotkinje od Saseksa.


Marklova je navodno zahtevala da joj suprug potpisom garantuje da će platiti ličnog trenera i nutricionistu koji bi brinuli o njenom izgledu tokom trudnoće.

 


To se dogodilo u vreme kada su razmišljali da zasnuju porodicu u nekom trenutku u budućnosti – ispričala je jednom prilikom Meganina prijateljica za "Dejli mejl" i dodala da je "Megan želela da bude sigurna da će ubrzo biti spremna da stane ispred kamere".


Nakon njihovog rastanka, Trevoru Englesonu navodno nije bilo lako.


Dugo je Trevoru bilo teško. On je dobar momak, a Megan ga je slomila kad je tražila razvod. Kad je počela da se zabavlja s princem Harijem,on je ponovo bio skrhan jer je stalno podsećan na nju zbog publiciteta koji je dobio njihov brak, a potom i drama u intervjuu s Oprom. Ali sada je sve to u prošlosti – ispričao je nedavno anonimni izvor.


Producent se 2019. oženio dijetetičarkom i čuvenom naslednicom multimilionskog bogatstva Trejsi Karland, s kojom ima dve ćerke i živi idilično.

 

 

Oni su vrlo bliska porodica i sjajan par. Trevor obožava svoju ženu i devojčice. Kad je s njima, neprestano se osmehuje – kaže neimenovani izvor blizak Engelsonu.


Ipak, i dalje je navodno ljut na Megan Markl, pa je tako svima oko njega zabranjeno da je pominju.


Svako u Trevorom životu zna da ne sme da izgovara reč na M – kaže izvor, koji dodaje da producent misli da je vojvotkinji novac najvažnija stvar na svetu i drago mu je što je danas bogatiji nego ona.

 

Trevor Engelson, bivši muž Megan Markl, s drugom suprugom
Trevor Engelson, bivši muž Megan Markl, s drugom suprugomfoto: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

On je nastavio dalje i, na neki način, može se reći da ima bolji život nego Megan. Verovatno ima više novca nego ona u ovom trenutku, bavi se onim što voli i nije u fokusu medija. To je njegova ultimativna osveta – smatra njegov prijatelj.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Iskustvo poznatog telohranitelja s princem Harijem

 

makonda-tracker