dirljivo

Glumica prvi put u javnosti otkad joj je dijagnostikovana teška bolest: "Volim vas mnogo" (VIDEO)

0

Glumica Kristina Eplgejt (50) je juče prisustvovala postavljanju zvezde u njenu čast na Bulevaru slavnih, a ovo je bilo njeno prvo pojavljivanje otkad joj dijagnostikovana multipla skleroza.

foto: EPA-EFE/NINA PROMMER
foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Nedavno su svetski mediji preneli kako se glumica Kristina Eplgejt povlači iz glume zbog bolesti te da će joj uloga u seriji "Dead to me" verovatno biti poslednja.

 

Podsetimo, glumica je u avgustu 2021. godine objavila da boluje od multiple skleroze, ali je od tada vredno radila uz posebne usloge.

 

Kako kaže, štap je postao njena nova normalnost, zbog bolesti se ugojila 18 kilograma i suočavanje sa bolešću joj sve teže i teže pada.

 

Ipak, juče je bio poseban dan, dan kada je mogla malo da skrene pažnju sa surove svakodnevice i da uživa u još jednoj potvrdi njenog rada.

 

Naime, Kristina Eplgejt je juče prisustvovala postavljanju zvezde u njenu čast, na Bulevaru slavnih.

 

Ovo je bilo njeno prvo pojavljivanje u javnosti otkad je prošle godine saopštila da boluje od multiple skleroze.

 

U svom dirljivom govoru na ceremoniji osvrnula se na svoju karijeru.

 

"Imala sam veoma zanimljiv život. Sve je počelo kada sam kao mala devojčica stajala u redu čekajući da vidim prvi deo 'Zvezdanih staza', baš na ovom pločniku, ispred ovog teatra, gledajući u zvezde poznatih", izjavila je ona tim povodom i dodala: "Zapitala sam se ko su ovi ljudi? Šta su to uradili? Da li su uradili nešto dobro, ili nešto loše? Šta god bilo, želim i ja jednu. Imala sam samo pet godina. Ovaj dan mi znači više nego što možete da zamislite."

 

Ovu priliku je iskoristila i da još jednom iskaže ljubav prema ćerki.

 

"Najvažnija osoba na ovom svetu je moja ćerka. Toliko si lepa, ljubazna, pametna i interesantrna. Blagoslovena sam svaki dan kada se probudim i odvedem te u školu...hvala ti što si uz mene sve ovo vreme."

 

Da je sve ovo za nju mnogo značajno i dirljivo ukazuje i to što je sve prisutne fanove nazvala "prelepim" i doviknula im: "Volim vas mnogo."

 

makonda-tracker