praznična atmosfera

Na uskršnoj trpezi prava mala REMEK-DELA: Kad vidite kako Slavica Rokvić farba jaja odmah ćete uraditi isto

2

U domu Rokvića na Veliki petak se krčaju razna iznenađenja, a jaja su prave zvezde praznične trpeze 

SLAVICA ROKVIĆ POKAZALA KAKO FARBA JAJA ZA USKRS
SLAVICA ROKVIĆ POKAZALA KAKO FARBA JAJA ZA USKRS foto: Instagram / slavicarokvić

Majka našeg poznatog pevača Nikole Rokvića, Slavica Rokvić,  još jednom je pokazala kakva je domaćica podelivši delić atmosfere iz svog doma u kojem uveliko traju pripreme za najveći hrišćanski praznik Uskrs.

 

I dok Nikola pešači za bolesnu decu, Slavica je odlučila da sve prirpemi kako bi sa porodicom proslavila ovaj veliki verski hrišćanski praznik.

 

Kao i svih godina ranije i ove glavna zvezda pri farbanju jaja bila je lukovina, a Slavičino umeće je dalo besprekorene rezultate.

 

Kao što se na videu koji je okačila na društvenim mrežama vidi, ceo proces od svežih jaja, do prirpeme lukovine, kuvanja i šaranja tekao je po redu, baš onako kako treba, a rezultat su bila savršeno ukrašena jaja u zelenoj nijansi. 

 

U drugim šerpama je bilo jaja i u drugoj boji, a kako i ne bi kad je kuća puna dece koja se ovom prazniku najviše i raduju.

 

1 / 9 Foto: Instagram / slavicarokvic

 

Da podsetimo, Slavica je baka troje unučića koje njen sin Nikola ima sa nekadašnjom manekenkom Bojanom Barović i još dvoje unučića koje ima njen sin Marko sa svojom suprugom Sarom Oster. 

 

Bonus video:

Nikola Rokvić na putu do Grčke 

 

 

 

makonda-tracker