nije prestala da se bori

"Ne mogu da hodam bez štapa, svesna sam svog stanja": Holivudska glumica nakon OVE DIJAGNOZE izgleda neprepoznatljivo

1

Kristina Eplgejt je otkrila svoju tužnu priču i rasplakala mnoge.

foto: ARIANA RUIZ / Zuma Press / Profimedia
foto: ARIANA RUIZ / Zuma Press / Profimedia

Glumica Kristina Eplgejt je svoju treću i poslednju sezonu Dead to me opisala kao najtežu zbog dijagnoze koju je dobila i mučenja tokom snimanja.

 

Poznatoj glumici je u 50. godini dijagnostikovana bolest centralnog nervnog sistema koju karakteriše prekid protoka informacija između mozga i tela, a radi se o multiploj sklerozi. Iako je uzela pauzu od pet meseci kako bi uspela da smogne snage da nastavi snimanje, njen povratak je bio jako mučan.

Strašna istina je bila ta da Kristina više nije mogla da radi ono što je najbolje znala, ali je istakla u velikom intervjuu za Njujork Tajms da nikada nije prihvatila tu činjenicu.

 

Njena pokretljivost je jako opala, a na setu su joj bila potrebna invalidska kolica kako bi se kretala, najteže je bilo snimanje na visokim temperaturama.  Kadrove koji su podrazumevali da stoji ili ulazi u sobu, nije mogla da snima, pa je u te svrhe uvek bila naslonjena na vrata koja bi je prdržavala da ne padne. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Theory (@shadysidesnews)

Nakon što je poslednja sezona izašla na Netfliksu, Eplgejt je imala da doda zaključak koji je mnoge naterao da se zamisle.

 

- Ovo je prvi put da me neko vidi u ovakvom stanju. Ugojila sam se. Ne mogu da hodam bez štapa i želim da ljudi znaju da sam vrlo svesna toga - izjavila je ona.

 

Kristina Eplgejt
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Kristina Eplgejt je za kraj dodala kako nije sigurna da će ikada pogledati poslednju sezonu jer je sve to bilo previše bolno za nju, a snimanje je ispoštovala do kraja njaviše zbog svoje prijateljice Linde Kardelini, koja je bila advokat na setu.

 

 

makonda-tracker