detalji su strašni

"Mogu da budem s MNOGO BOLJOM od tebe!" Glumicu koja se bori s teškom bolešću dečko BRUTALNO fizički napao

1

Sud u Kaliforniji odredio je Ronaldu Karlsonu, dečku holivudske glumice Selme Bler, zabranu prilaska filmskoj zvezdi nakon što je nasrnuo na nju.

foto: EPA-EFE/NINA PROMMER
foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Kako javlja People, glumica Selma Bler (49) podnela je 25. februara prijavu i zatražila zabranu prilaska za Ronalda Karlsona, s kojim se viđala sedam godina, nakon što ju je fizički napao.


Prema sudskoj dokumentaciji, glumica je bila kod kuće, gde se odmarala po povratku s terapije za lečenje multiple skleroze, s kojom živi godinama. Osećala se slabo, a kada je Selma to rekla svom dečku, on ju je najpre napao verbalno. Navodno joj je rekao da je "beskorisna" i dodao:


Ja ovo j****o ne zaslužujem, mogu da budem s mnogo boljom od tebe.

 

Selma dalje navodi u optužnici da se Karlson razbesneo i potom je fizički napao i "skakao po njenom telu dok je ležala na sofi", a potom ju je "davio i tresao joj agresivno glavu i ramena". U samoodbrani je gurnula prste u Karlsonove oči i usta i vrištala je kako bi je čula kućna pomoćnica, nakon čega je Karlson stavio ruku preko njenih usta i "gurao je u sam kauč", usled čega nije mogla da diše. Glumica je kratko bila bez svesti, a osetila je i udarac u glavu, nakon čega je pala na pod i pošla joj je krv iz nosa.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Optuženi je potom napustio Selmin dom, a ona je pozvala policiju, posle čega je on uhapšen na osnovu optužbi za porodično nasilje. Ubrzo je dobio i zabranu prilaska u trajanju od pet dana, a potom je i on sam podneo zahtev da mu se zabrani da prilazi glumici. Navodno postoje i fotografije koje svedoče o povredama poznate glumice.

 

 

makonda-tracker