ZAVIRITE MEĐU ZVEZDE

Kratak VIKEND HOROSKOP od 4. do 5. maja: Pred Vagama je EMOTIVNI TOBOGAN, a ko ne treba da zatvara vrata NOVIM ŠANSAMA?

0

Da biste napravili mesta za dobre stvari koje vam se spremaju u budućnosti, važno je da se rešite nereda iz sadašnjosti.

VIKEND HOROSKOP OD 4. DO 5. MAJA
VIKEND HOROSKOP OD 4. DO 5. MAJA foto: Shutterstock / Ground Picture

Ovog vikenda, vaš fokus treba da bude na kasnom prolećnom čišćenju vašeg fizičkog i mentalnog prostora. Da biste saznali više o tome kako bi vaš vikend mogao da se odigra, pročitajte sada svoj horoskop.

 

Ovan

 

Ovaj vikend se odnosi na preuzimanje vlasništva nad svojim greškama, žaljenjima, uspesima i neuspesima. Prepustite se introspekciji i tražite načine da pravilno obradite svoje emocije, bilo kroz meditaciju ili razgovor sa prijateljem ili mentorom od poverenja.

 

Bik

 

Dajte krila svojoj radoznaloj strani ovog vikenda. Istražite nove puteve i uložite konkretne napore da bolje upoznate sebe. Morate ostati prisutni i otvoreni za mogućnosti koje vas uče nečemu novom.

Blizanci

 

Vaši dugogodišnji planovi se konačno spajaju i ovog vikenda je sve u tome da se zavalite i pustite da se stvari odvijaju. Naporno ste radili i sada ste stekli pravo da se opustite i slavite plodove svog rada.

 

Rak

 

Ljubav je u vazduhu ovog vikenda i savršeno je vreme da preduzmete sledeće korake na planu veze. Ako ste slobodni, ne zatvarajte vrata ničemu a da ne date fer šansu. Nikad se ne zna kada bi prava ljubav mogla da pokuca.

Lav

 

Nemojte biti razočarani ako se ono što ste očekivali ne poklapa sa onim što vam je dato. Stvari se odvijaju onako kako treba da budu. Budite pragmatični i prilagodite se kartama sa kojima raspolažete.

 

Devica

 

Ovaj vikend je sve o postavljanju i utvrđivanju granica, Device. Bilo da se radi o vašem partneru ili kolegama na poslu, važno je da znate svoja ograničenja i artikulišete ih sa ljudima sa kojima se okružujete.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker