fantastično

Jedna GOLA HALJINA zasenila je čak i Barbi: Crveni tepih na dodeli BAFTA nagrada je SVE ŠTO SMO OČEKIVALI

0

Dodelu BAFTA nagrada tradicionalno prati vrlo glamurozan stil i slavni se svojski potrude da ostave utisak, pa ni ova godina nije izuzetak

Margo Robi, Ema Stoun, Emili Blant, Kilijan Marfi i Endru Skot na dodeli BAFTA nagrada 2024.
Margo Robi, Ema Stoun, Emili Blant, Kilijan Marfi i Endru Skot na dodeli BAFTA nagrada 2024.foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Britanska akademija filmske i televizijske umetnosti večeras dodeljuje BAFTA priznanja u Rojal festival holu u Londonu, a takozvanom "britanskom Oskaru" nadaju se neke od najistaknutijih linosti u svetu filma danas.


Crveim tepihom je pred početak svečane ceremonije prošetao veliki broj superzvezda, među kojima su glumice Kejt Blanšet, Emili Blant, Margo Robi i Ema Stoun, kao i glumci Kilijan Marfi, Endru Skot, Robert Dauni Džunior...


Među najbolje odevenima svakako je engleska glumica Emili Blant, koja je stigla u božanstvenoj kreaciji modne kuće Elie Saab, goloj haljini iz kolekcije za proleće 2024. Ona je uglavnom pozirala zagrljena s Emom Stoun, koja je jedan od favorita za sve nagrade ove sezone, pojavila se u Louis Vuitton asimetričnoj toaleti boje mandarine.

1 / 8 Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Australijska filmska zvezda Margo Robi, koja je obeležila prošle godine ulogom u filmu "Barbi", pojavila se u još jednom izdanju inspirisanom čuvenom lutkom, a ovog puta je za dizajn bio zadužen Armani Prive.

 

Margo Robi na dodeli BAFTa nagrada u Londonu
Margo Robi na dodeli BAFTa nagrada u Londonufoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Sve ovo i još mnogo toga pogledajte u galeriji.

1 / 16 Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Uspeh srpskog kreatora

 

makonda-tracker