nisu krili privlačnost

Gledala ga je u oči i pred svima sugestivno sisala kockicu leda: Princeza Dajana imala VATRENU AVANTURU sa muzičarom?

2

Baš kad pomislimo da smo čuli sve o životu princeze Dajane, ispliva još jedna zanimljiva priča o njenim ljubavnim turbulencijama...

foto: Photoshot / Avalon / Profimedia
foto: Photoshot / Avalon / Profimedia

 

Princeza Dajana intrigirala je svojim ljubavnim životom i tokom braka s princem Čarlsom, kada je imala više ljubavnika, a naročito nakon razvoda, kada je imala nekoliko romantičnih veza.


Dobro su poznata imena njenih najvećih ljubavi, uključujući majora Džejmsa Hjuita, za koga se decenijama spekuliše da je pravi otac princa Harija, kardiologa Hasneta Kana, koji je navodno bio čovek njenog života, Dodija al Fajeda, s kojim je stradala kobne pariske večeri...

 

Međutim, malo je poznato da se dugo šuškalo da je Dajana imala avanturu i s muzičkom zvezdom Erikom Kleptonom, jednim od najznačajnijih gitarista 20. veka!

 


Kako se navodi u knjizi "Majka bez deteta: Definitivna biografija Erika Kleptona" autora Pola Skota, između muzičara i nekadašnje princeze od Velsa postojalo je nešto više od uzajamnog poštovanja.


Koliko je poznato, Dajana i Klepton upoznali su se u junu 1987. godine, u bekstejdžu dobrotvornog koncerta na Vembliju koji je organizovala fondacija njenog supruga princa Čarlsa. Kako navodi Skot, gitaristi je kasnije bilo krivo što što ju je tom prilikom nehajno i opušteno zvao "Di", dok princeza nije izgledala kao da joj to posebno smeta.

 

Princeza Dajana, Erik Klepton
foto: TODAY / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prema Kleptonovim prijateljima koji su poznavali Dajanu, privlačnost između njih bila je "apsolutno očigledna" – piše Skot. – Postojao je tu filmski element kojim su jedno drugom poručivali da nastave: mnogo namigivanja i otvoreno uzbuđenih pogleda. Navodno je Dajana jednom, dok su istovremeno bili u restoranu "San Lorenco", sugestivno sisala kockicu leda dok ga je posmatrala. Svima se to dopalo.


Svima, osim, naravno, kraljici.

 

1 / 7 Foto: EPA/STEPHEN PONDS


Skot je pokušao da istraži da li je to najviše što se dogodilo između princeze Dajane i Erika Kleptona, a neimenovani izvor tvrdio je da je moguće da se nešto više desilo nakon što se Dajana razvela od Čarlsa.

 

Oboje su bili slobodni, a Erik je uvek voleo izazove – istakao je jedan Skotov izvor koji ih je poznavao.


Ipak, nikada nije potvrđeno da su njih dvoje prešli granicu prijateljskog odnosa i pukog flerta.

 

Erik Klepton
foto: EPA-EFE/WARREN TODA

Poznato je da je Klepton zaveo neke od najlepših žena planete, uključujući Šer, Kristi Turlington, Šeril Krou, kao i Karlu Bruni, koju mu je potom "ukrao" Mik Džeger. Da stvar bude gora, on ih je upoznao!


U strahu da Džeger neće moći da odoli Karli, Klepton ga je odveo sa strane i rekao mu": Molim te, Miče, ne ovu. Mislim da sam zaljubljen – rekao je navodno gitarista.

 

Karla Bruni
foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Uzalud, jer je već u roku od nekoliko dana Karla Bruni započela ljubavnu priču sa Džegerom koja je trajala sedam godina i koja je na kraju uništila njegov brak sa Džeri Hol.

 

 

makonda-tracker