"Bila bih mu UŽASNA SUPRUGA!"

Čarlsov otac je njen SAVRŠEN MUŠKARAC: Lepa princeza Olga je mogla da bude na Dajaninom mestu – ali rekla je NE

0

Jedna od najpoznatijih članica ruske carske porodice ni na trenutak nije razmatrala mogućnost da se uda za Elizabetinog prestolonaslednika i ne krije da joj je njegov otac princ Filip bio daleko interesantniji...

foto: Keystone Pictures USA / Zuma Press / Profimedia
foto: Keystone Pictures USA / Zuma Press / Profimedia

Nakon što je najstarijin sin kraljice Elizabete II postao kralj, njegov ljubavni život, koji je uvek bio intrigantan, ponovo je na meti interesovanja svetske javnosti.

 

Kralj Čarls III stupio je na presto držeći za ruku suprugu i višegodišnju ljubavnicu Kamilu, a malo je poznato da postoji niz žena koje su godinama figurirale kao odlična prilika za brak s njim.

 

Jedna od njih je i princeza Olga Andrejevna Romanov, jedna od poslednjih potomaka Kuće Romanov, carske dinastije koja je bila na čelu Rusije od 1613.do 1917. godine. Kako je, tokom gostovanja u jednoj emisiji, istakla Olga, bila bi greška da je ona postala Čarlsova supruga.


– Moja majka je mala deluzije i mislla da će njena ćerka sklopiti sjajan brak. Ja bih bila užasna, užasna supruga jadnom starom Čarlsu, jer volim da se oblačim ovako ležerno i mrzim tijare – rekla je princeza Olga.

 


Kralj Čarls i princeza Olga su, inače, dalji rođaci, a ona je početkom godne istakla da njenoj majci nije bilo pravo što se ona uopšte nije interesovala za ulazak u britansku kraljevsku porodicu na ovaj način.


– Majka je bila tužna što nisam čak ni razmislila o tome – istakla je ona i dodala da je za nju savršen muškarac princ Filip, pokojni vojvoda od Edinburga i Čarlsov otac. – On je imao sve, pričao je kako jeste, nije bilo zezanja s njim. To mi se dopada.


Kako je princeza Olga objasnila, ona voli da bude lovac kad su u pitanju ljubavni odnosi.


Volim da lovim i bude mi vrlo dosadno kad ulovim – kaže ona.

 


Princeza Olga je najmlađa ćerka princa Andreja Aleksandroviča od Rusije i Nadin Silvije Ade Mekdugal. Ona preferira da sebe naziva Romanov, a ne Romanova, kako je to običaj u Rusiji, a rođena je u Londonu 1950. godine i odrasla školovala se u Kentu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @theworldroyalties


Iako je imala priliku da stupi u brak s prestolonaslednikom britanskog trona, to je nije previše interesovalo, a 1975. udala se za Tomasa Metjua, sina Fransisa Metjua, nekadašnjeg menadžera magazina The Times. Od njega se rastala 1989. godine, a par se nikad nije razveo. Zajedno su dobili četvoro dece: Nikolasa, Fransisa, Aleksandera i Tomasa, a Olga danas živi u Fejveršamu, u blizni Kenta, gde je renovirala vilu iz 13. veka.

 


Zanimljivo je da se pojavila u više u rijalitija, a 2017. godine objavila je svoje memoare "Princeza Olga, divlji i bosonogi Romanov". Pored princeze Katarine od Jugoslavije, princeza Olga je kraljevska pokrovoteljka Bala kraljice Šarlot, godišnjeg bala debitantkinja koji je osnovan još 1780. godine.

 

 

 

makonda-tracker