do samog kraja

SRELI SU SE U LIFTU I ISTOG TRENUTKA JE ZNALA – ON JE PRAVI: Ovo je bio JEDINI muškarac kojeg je princeza Dajana volela

5

Pol Barel, dugogodišnji batler pokojne ledi Di i osoba kojoj se poveravala, pre nekoliko godina je otkrio detalje o svom poglednjem razgovoru s princezom pre nego što je ona stradala, ali i još neke zanimljivosti o Dajaninom životu...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ceo svet bio je u šoku kada je bivša supruga princa Čarlsa 31. avgusta 1997. tragično stradala u saobraćajnoj nesreći u Parizu. Njen batler i prijatelj Pol Barel istakao je pre nekoliko godina da je princeza otišla u Pariz u veoma lošem raspoloženju.

 


Kako je on otkrio, Dajana je rekla da se oseća kao da je okružena očajem i usamljenošću, a poslednje reči koje mu je uputila glasile su:

 

 Bićeš ovde kad se vratim, zar ne?!

 

1 / 10 Foto: profimedia

 

Barel, koji je napisao knjigu o princezi Dajani kakvu je on upoznao ("Kakvi smo bili"), dodao je nešto što je zaintrigiralo ceo svet: da ledi Di i Dodi Al Fajed, čuveni egipatski plejboj i princezin ljubavnik koji je poginuo s njom u automobilu, nisu bili u ozbiljnoj vezi. Štaviše, Dajana je navodno volela nekog drugog...

 

foto: Profimedia

– Prava ljubav njenog života, njena srodna duša, bio je hirurg kardiolog Hasnet Kan – rekao je Barel za Ej-Bi-Si njuz. – Upoznala ga je kad je išla nekom u posetu u Kraljevsku bolnicu „Brompton“. Bila je u liftu kada je ušao on i odmah je znala da je on taj.

 

foto: Profimedia

Barel je otkrio medijima i da ga je Kan pozvao nekoliko dana nakon saobraćajne nesreće u kojoj je Dajana stradala i u suzama mu rekao koliko mu je žao što nije on mogao da operiše ledi Di i spase joj život.

 

 

makonda-tracker