na ivici incidenta

Glumci se umalo potukli zbog princeze Dajane: Žene širom sveta su LUDELE za njima, a oni su hteli – SAMO NJU!

0

Dvojica muškaraca koji su obeležili devedesete navodno su se na jednoj žurki nameračili da osvoje princezu Dajanu i malo je falilo da izbije incident

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pokojna princeza Dajana bila je fatalna za mnoge muškarce, a poznato je da se, nakon što joj je bilo jasno da princ Čarls neće ostaviti dugogodišnju ljubavnicu Kamilu Parker, upuštala u vanbračne afere.


Ipak, na spisku onih koji su osvojili njeno srce nije bilo holivudskih zvezda, ali nije da one to nisu želele. Naprotiv, ledi Di bila je san mnogih poznatih muškaraca, a u jednoj prilici je čak umalo izbila tuča između dvojice glumaca koji su se borili za njenu naklonost.

 

Naime, legendarni muzičar Elton Džon bio je bilzak prijatelj princeze Dajane i danas spada u retke iz njenog okruženja koji nisu otkrili njene tajne nakon njene tragične smrti. Ostao joj je odan, a posle tragedije joj je posvetio pesmu Candle In The Wind.

 

Elton Džon
foto: Profimedia

Elton Džon je poznat po svojim žurkama koje okupljaju slavne, a na jednoj od njih se umalo izbio veliki skandal! Naime, 1994. godine na jednoj londonskoj zabavi dogodio se sukob dvojice slavnih glumaca oko toga ko će se udvarati princezi.


Ričard Gir i Dajana su odmah izgledali vrlo obuzeto jedno drugim ― piše Elton i objašnjava da su ledi Di i princ Čarls u to vreme bili rastavljeni, dok je Gir tek raskinuo sa supermodelom Sindi Kraford.


To je, međutim, zasmetalo jednoj durgoj filmskoj zvezdi ― i to akcionoj.

 

Ričard Gir, Džulija Roberts
foto: Profimedia

Dok smo mi ostali ćaskali, nisam mogao da ne primetim čudnu atmosferu u prostoriji. Sudeći po pogledima koje im je upućivao, to što su se Dajana i Ričard Gir sprijateljili zasmetalo je Silvesteru Staloneu ― otkrio je Elton Džon.


Mislim da je došao na žurku s namerom da zavede Dajanu, ali su mu planovi uništeni ― piše muzičar.


Kad je došlo vreme za večeru, primetio je da su Gir i Stalone iščezli, a Dejvid Furniš (danas suprug Eltona Džona) uočio ih je kako se svađaju, spremni da celu situaciju reše pesnicama! Furniš ih je razdvojio, ali je tenzija ostala primetna cele večeri.

 

Silvester Stalone, Džon Travolta
foto: Profimedia

Posle večere, Dajana i Ričard Gir su seli ispred vatre, a Silvester je besno otišao kući ― istakao je muzičar i dodao da je glumac vikao kako nikad ne bi ni došao da je znao da će je*beni Princ iz bajke biti tu.


Nakon što su novinari lista People pozvali predstavnike za štampu dvojice glumaca kako bi prokomentarisali ovaj odlomak, rečeno im je da oni nemaju komentar.

 

 

makonda-tracker