odrasla je ne sluteći

Imala je 28 godina kad joj je nepoznat muškarac rekao da je njen – OTAC: Priča koju je slavna lepotica skrivala godinama

0

Nikada nije ni posumnjala da čovek koji je brinuo o njoj od rođenja i čije je prezime nosila nije njen biološki otac, a ipak se, kako je priznala, osećala čudno.

foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN
foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Supermodel, pevačica i bivša prva dama Francuske Karla Bruni Sarkozi žena je koja decenijama dominira naslovnim stranama i na čiju lepotu niko nije ravnodušan.


Ona je uvek puštala fotogafijama da govore umesto nje i otkrivala vrlo malo o svom privatnom životu, za koji znamo da je bio uzbudljiv.


Osvojila je mnoge poznate muškarce, a šuškalo se da su među njima Erik Klepton, Kevin Kostner, Mik Džeger i Donald Tramp. Na kraju se skrasila s Nikolom Sarkozijem, koji je bio na mestu predsednika Francuske, a za sve to vreme Karla je čuvala svoj život daleko od medija.

 

Međutim, u jednom intervjuu se otvorila i sve ostavila bez reči bolnom ispovešću o tome kako je saznala da čovek za kog je verovala da je njen otac zapravo nije to bio, makar biološki.


Karla je rođena u Torinu 23. decembra 1967. godine, a njena majka je poznata italijanska pijanistkinja Marisa Borini. Njen otac je kompozitor klasične muzike Alberto Bruni Tedeši – ili je makar tako verovala pola svog života.

Naime, Karla je 2008. godine dala intervju za Vanity Fair u kom je ispričala da je s 28 godina, 1996, saznala da je ona plod ljubavi njene majke i jednog gitariste s kojim je imala aferu. U pitanju je Mauricio Remert, tada muzičar iz bogate porodice, a danas uspešni brazilski magnat, s kojim se Karlina majka Marisa viđala šest godina, dok je uveliko bila u braku s Albertom.

 

Marisa je za Alberta bila udata od 1959. godine, a u jednom momentu je, dok su svirali zajedno u kvintetu, upoznala Mauricija. Imala je 36 godina, a on samo 19 i počela je burna afera koja je trajala čak šest godina.

To za mene nije bio šok i po tome sam znala da mora da bude istina, jer sam se osetila smireno kad mi je to rekao – istakla je Karla. – Mislim da su laži otrovne za decu, mnogo više nego teška istina. Ponekad vas laži, kada odrastate s njima, teraju da se namučite dok se prilagodite. Ali osetila sam olakšanje. Zar to nije čudno? Prestala sam sam da se osećam čudno.


Godinu dana kasnije, njen zakonski otac Alberto je preminuo, a Karla se suočila s majkom, koja je sve priznala.


Šta si očekivala da uradim? Da uđem u dečiju sobu i saopštim ti to? – pitala ju je Marisa.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Danas Mauricio Remert živi u Sao Paulu, gde ima veliku i uspešnu kompaniju, a Karla i on održavaju redovan kontakt.


Ljudi kao što su moji roditelji nisu mogli da se razvedu. Jednostavno nisu mogli ni da pomisle na to. Takav je to mentalitet – priznala je lepotica jednostavno.


Zbog svega što joj se dogodilo, Karla se dugo borila sa sopstvenim identitetom i išla na psihoterapije, a danas je u miru sa svim i prihvata da su neke porodice jednostavno – komplikovane.

 

 

makonda-tracker