želi da zaštiti decu

Iako je uvek bio ljubazan prema njoj, po ovom pitanju je bio izričit: Princ Vilijam oduzeo Kamili važnu ulogu

0

Angela Levin je kraljevski biograf koja je u svojoj knjizi iznela nove tvrdnje o princu Vilijamu, ali i kraljici supruzi Kamili.

foto: Paul Faith / AFP / Profimedia
foto: Paul Faith / AFP / Profimedia

Navodno nova knjiga Angele Levin otkriva detalje odnosa princa Vilijama sa svojom maćehom, kao i njen odnos sa njegovom decom. Kako se navodi,  Vilijam je podržao ideju da Kamila postane kraljica supruga, ali je u jednoj stvari postavio jasne granice.

 

Kamila ima lep odnos sa princom i princezom od Velsa, ali i sa njihovom decom, međutim, princ Vilijam joj je jasno stavio do znanja da ona nikada neće moći da bude njihova baka. Pored Kerol, majke Kejt Midlton, princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luj - nemaju drugih baka - kategoričan je Vilijam.

Iako jedna od Kamilinih pomoćnica, Amanda Makmanus tvrdi da je Kamila veoma "topla žena" koja nema nameru da "otima" unuke jer već ima svoje, te da "voli decu i smatra što ih je više, to je bolje."

 

- Vilijam je ipak jasno dao do znanja da je Kamila supruga njegovog oca, ali ne i baka njegovoj deci, te da princ Džordž, njegova sestra princeza Šarlot i princ Luj imaju dva deda, ali samo jednu baku - navodi se u knjizi.

 

Uprkos svemu ovome, situacija sa sahrane kraljice Elizabete II govori malo drugačije o Kamili. Naime, kada se mala princeza Šarlot rasplakala, Kamila je navodno rekla Kejt: "Ili je smiri, ili je odvedi odavde."

 

1 / 19 Foto: Paul Faith / AFP / Profimedia

 

Kamila je prešla dug put od ljubavnice do kraljice supruge, a nakon što je tadašnji princ Čarls i javno priznao njihovu aferu, oni su se verili 2005. godine, iako je princeza Dajana još 1995. godine dala intervju u kom je povodom razloga samo kratko rekla "Pa, bilo nas je troje u ovom braku, pa je bila mala gužva."

 

 

makonda-tracker