"To je genijalno!"

NIJEDNA pre nje to nije umela: Zašto je princ Hari gotovo ZAVISAN od Megan Markl?

0

Princ Hari imao je mnogo devojaka, ali šta je to što je Megan Markl radila drugačije od njih da se on u potpunosti preda njihovoj ljubavi?

foto: EPA-EFE / AAP / DANIEL POCKETT
foto: EPA-EFE / AAP / DANIEL POCKETT

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl na svakom koraku izaziva podeljene reakcije: neki je fanatično obožavaju, drugi preziru iz dubine duše. Gotovo niko nije ravnodušan na suprugu princa Harija, ali jedno je sigurno – on je u njoj pronašao sve što mu je trebalo.


Kada se tek pročulo za njihovu vezu, a potom i veridbu, svi su mislili da je američka glumica imala mnogo sreće što ju je zavoleo britanski princ, ali stručnjak za kraljevsku porodicu Tom Bauer veruje da ništa tu nije bilo slučajno i srećom.

 

Kako Bauer tvrdi za Page Six, princ Hari se "kači" za svoju suprugu "kao što se čovek u opasnosti hvata za splav za spasavanje". On smatra da Megan Markl zadovoljava baš sve želje i zahteve princa Harija i pruža mu "ono što nije dobio od drugih devojaka".


Bauer, koji je autor knjige "Osveta: Megan, Hari i rat između Vindzorovih", veruje da je vojvoda od Saseksa "oštećen" zbog tragedije koju je doživela njegova majka i da je Megan to iskoristila da ga pridobije.

 

1 / 9 Foto: EPA-EFE/ROBIN UTRECHT / POOL


On je psihološki povređen, kako zbog majčine smrti, tako i zbog toga kako se njegov otac ophodio prema njegovoj majci i njemu samom kad je bio dete – kaže Bauer.


Brak njegovih roditelja princeze Dajane i aktuelnog kralja Čarlsa III bio je jedan od najnesrećnijih u svetu poznatih u 20. veku, a Dajana nije krila da je prevarena, izneverena, povređena žena. Ona se zbog svega borila s depresijom i poremećajima u ishrani, a par se razveo nedugo pre Dajanine smrti.

 

Harijeva majka doživela je saobraćajnu nesreću u pariskom tunelu 1997. godine dok je s dečkom Dodijem al Fajedom bežala od paparaca, a preminula je od posledica udesa u bolnici nakon teške operacije.

 

Princeza Dajana
foto: EPA/STEPHEN PONDS

Princ Hari otvoreno je pričao o ovom traumatičnom iskustvu, a svog oca je u jednom podkastu 2021. godine optužio da je osudio naslednike na "krug genetskog bola i patnje".


Iako je Megan Markl tvrdila da nije znala ko je princ Hari pre nego što su se upoznali i da ju je zanimalo samo da li je fin, postoji mnogo dokaza da je bila gotovo opsednuta britanskom kraljevskom porodicom, a Bauer tvrdi da je ona pažljivo planirala svaki korak do braka.


Njena genijalnost je u tome što je, pre nego što ga je upoznala, pažljivo istražila sve i, kao inteligentna žena s mnogo iskustva, znala je tačno koje dugmiće da pritisne – veruje Bauer.

 

 

makonda-tracker