tužno...

IZGLEDALI SU KAO SAVRŠEN PAR, A TRAGIČNO SE OKONČALO: Bila je VELIKA LJUBAV Mika Džegera, ali joj je presudila bolest

0

Legendarni pevač Mik Džeger dugo godina je voleo modnu dizajnerku Lren Skot, sve do njene prerane smrti 2014. godine.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Lren (L'Wren) i Mik uplovili su u vezu 2001. godine, a javno su obelodanili da su zajedno tek dve godine kasnije. Oni su bili vrlo specifični samom svojom pojavom; Lren je, naime, bila 10 centimetara viša od Mika, koji joj se svojevremeno javno zahvaljivao što je prestala da nosi štikle otkako je s njim.

 

Kako su njihovi poznanici i prijatelji govorili, obožavali su da budu zajedno i imali isti smisao za humor. Počeli su da žive zajedno 2007. godine u vili u Londonu, ali su putovali svuda po svetu. Njena majka je izjavila jednom prilikom da misli da Mik obožava Lren baš zato što je oduvek samo svoja i ne uklapa se ni u jedan stereotip.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Ipak, uprkos ljubavi, putovanjima i zajedničkim pogledima na svet, ni njihova ljubavna priča nije prolazila bez turbulencija.

 

Lren se poslednjih godina života borila sa depresijom, a na kraju joj je ona i presudila. Njeno telo je našla asistentkinja u stanu na Menhetnu 2014. godine. Imala je 49 godina.

 

"Pokušavam da sebi objasnim zbog čega je moja najbolja prijateljica i ljubavnica oduzela sebi život na tako tragičan način. Proveli smo predivne godine zajedno i ostvarili sjajan život. Nikada je neću zaboraviti", rekao je Džeger nakon njene smrti.

 

On se, inače, svake godine seti tragično preminule Lren na njen rođendan...

 

 

makonda-tracker