postala je zvezda

"Bila sam čistačica, nisam bila najlepša": Jedan susret na radnom mestu joj je promenio ŽIVOT i doneo ljubav, novac, moć

0

Iako nije ni slutila da će se slavni fudbaler zaljubiti baš u nju, Georgina Rodrigez ne krije da se ničega nije stidela ni pre njihove romanse.

Georgina Rodrigez je nekada radila u butiku, a danas se kupa u luksuzu
Georgina Rodrigez je nekada radila u butiku, a danas se kupa u luksuzufoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Milioni pratilaca na Instagramu, život koji izgleda kao san, muž i porodica — deluje da Georgina Rodrigez živi pravu bajku, ali, kako to obično bude, ničiji put do zvezda nije jednostavan.

 

Iako danas Georgina ima slavnog supruga koji je obožava, decu, novac, sopstvenu slavu, put njenog odrastanja i adolescencije nisu zaobišli teški momenti, mada se o njenom životu pre Ronalda ne zna mnogo.

 

Čak ni danas, kao ostvarena žena, ne krije da su joj se dešavali bolni momenti onda kada je trebalo da bude najlepše, pa se suočila s ponovljenim pobačajima, smrću tek rođenog deteta...

 

Ko je Georgina Rodrigez?

 

Rođena je 27. januara 1994. godine u Buenos Ajresu, a rano se sa porodicom preselila u španski gradić Jaka, gde je njen otac došao zbog fudbala, a radio je kao trener nakon selidbe. Georgina je već sa četiri godine otkrila svoju veliku ljubav — ples.

 

— Nisam bila baš lepo dete. Sigurno nisam bila najlepša u razredu. Jednostavno, osećala sam se normalnom. Ples me naučio disciplini i ljubavi prema umetnosti — ispričala je Georgina za strane medije. Ipak, kasnije je odlučila da se posveti modelingu.

Ne postoji trenutak u kom sam odlučila da ću biti model. Kasnije su mi u školi odjednom krenuli da pričaju da sam lepa, da imam dobro telo i krenula sam i sama da verujem u to — otkrila je Ronaldova partnerka.

 

Ubrzo je dobila priliku u Madridu, ali nije imala novca, pa je otputovala u Bristol kako bi se zaposlila i usavršila svoj engleski.Zbog toga je odlučila da otputuje u Bristol, usavrši engleski jezik i zaposli se.

 

— Bila sam i čistačica, ništa mi nije bio problem — priznala je Georgina u ispovesti medijima. 

 

1 / 10 Foto: Fabio Ferrari/LaPresse/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Kako je upoznala Kristijana Ronalda?

 

Kada je skupila dovoljno novca, vratila se u Španiju. U Madridu je živela sa sestrom, a i dalje je žudela za uspehom. Imala je skoro savršene telesne proporcije: 85-62-90, a zbog toga je uspela da se zaposli kao prodavačica u Gučijevoj radnji u Madridu.

 

Jedan susret je potpuno promenio njen život...

 

Tokom jedne njene smene, u radnju je ušao Kristijano Ronaldo. Georgina mu je asistirala pri kupovini i od tada je fudbaler uvek tražio da ona bude ta koja mu pomaže dok bira garderobu.

 

Georgina je radila u 'Gučiju' kada je upoznala slavnog fudbalera
Georgina je radila u "Gučiju" kada je upoznala slavnog fudbalerafoto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

 

Prvi put smo se sreli u Gučiju, gde sam radila kao asistentkinja u prodaji ― ispričala je ona jednom prilikom za The Sun. ― Nekoliko dana kasnije, ponovo smo se sreli na jednom događaju ovog brenda. Tu smo mogli da ćaskamo u opuštenijoj atmosferi, van mod radnog okruženja. Za oboje je to bila ljubav na prvi pogled.

 

Sećam se da je jednom došao Bugatijem. Moje koleginice su poludele. Stigla sam autobusom i otišla Bugatijem. Ljudi nisu mogli da veruju ― rekla je sada Georgina u dokumentarnoj seriji "Ja sam Georgina".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Kristijano Ronaldo ispunio san dečaku

 

makonda-tracker