nemaju milosti

Kako potrošiti 13.500 na odeću i izgledati – JEFTINO? Ronaldova verenica ima za vas lekciju koju je naučila posle uvreda

0

"Može seljanka iz sela, ali ne i selo iz seljanke", jedan od najčešćih komentara nakon što se Georgina Rodrigez pohvalila novim modnim izdanjem

Georgina Rodrigez godinama je u vanbračnoj zajednici s Kristijanom Ronaldom
Georgina Rodrigez godinama je u vanbračnoj zajednici s Kristijanom Ronaldomfoto: @georginagio, Instagram

Georgina Rodrigez sigurno nije želela da bude primer kako se ne treba obući, ali reakcije pokazuju da je postigla baš to

 

Influenserka Georgina Rodrigez, koja već godinama uživa u porodičnom životu s portugalskim fudbalerom Kristijanom Ronaldom, velika je zaljubljenica u modu i ne štedi kada poželi kvalitetnu torbu ili cipele.


Ona je otvoreno pričala o tome kako je preko noći od prosečnog života stigla do izobilja, a ne krije da sada želi da priušti sve o čemu je godinama mogla samo da mašta.

Nije joj strano da se na društvenim mrežama i na svečanim događajima razmeće bogatstvom, a pa često nosi luksuzan dijamantski nakit i najskuplje komade, pri čemu uglavnom nije suptilna. Monogrami čuvenih brendova uglavnom su vidljivo istaknuti, a takav je i njen najnoviji stajling.


Modno izdanje Georgine Rodrigez o kom se priča


Georgina je, naime, na Instagramu podelila nekoliko fotografija za koje je pozirala u poslovno-ležernom stajlingu.

 

Georgina Rodrigez nosi skupe brendove, ali ih ne kombinuje uvek sjajno
Georgina Rodrigez nosi skupe brendove, ali ih ne kombinuje uvek sjajnofoto: georginagio/Instagram

Uz farmerke je ponela sako modne kuće Gucci koji je ukrašen prepoznatljivim dezenom ovog brenda i zeleno-crvenom trakom, čija cena iznosi nešto manje od 5.000 dolara.


Ronaldova draga uz to je ponela Lady Dior torbicu, redak model crvene boje od lakovane krokodilske kože, za koji je izdvojila više od 7.700 dolara.


Sve je začinila belim Jimmy Choo mokasinama sa blok-štiklom, koje su koštale oko 900 dolara, pa je njen stajling – bez nesumnjivo skupog nakita – koštao između 13.500 i 14.000 dolara. Nedovoljno da fascinira svoje pratioce, čini se, jer su komentari uglavnom negativni.

 

Modna kombinacija Georgine Rodrigez koja je izazvala negativne komentare
Modna kombinacija Georgine Rodrigez koja je izazvala negativne komentarefoto: georginagio/Instagram

"Opis fotografije: kako izgledati jeftino u odeći od 13.500 dolara", "Može seljanka iz sela, ali ne i selo iz seljanke", "Molim te, nađi ličnog stilistu", "Au, baš si se ružno obukla", "Bitno da se vidi da je skupo, nema veze što je ružno", "Tako lepa žena, a tako malo ukusa"... neki su od komentara na Instagramu.

 

BONUS VIDEO

Ronaldo i Georgina potpisali ugovor?

 

makonda-tracker