istina ili ne?

Kristijano Ronaldo ponovo postaje tata? Georgina fotografijom izazvala NAGAĐANJA o ponovnoj trudnoći

0

Nakon nagađanja o neskaldu u braku, lepa Argentinka sve zbunila fotografijom 

KRISTIJANO PONOVO POSTAJE TATA?
KRISTIJANO PONOVO POSTAJE TATA?foto: Fco Javier Castillo/MARINA PRESS / Shutterstock Editorial / Profimedia

Partnerka Kristijana Ronalda, Georgina Rodrigez nedavno je podelila jednu fotografiju na društvenim mrežama koja je izazvala glasine o njenoj navodnoj trudnoći. 

 

Ova fotografija je usledila samo nekoliko dana nakon što su se u medijima mogle pročitati spekulacije da je par zapao u bračnu krizu. Ipak, sudeći prema komentarima Ronaldove sestre na društvenim mrežama, reklo bi se da se par, zapravo, obožava.


Nakon pisanja o krizi Argentinka je objavila fotografiju iz privatnog aviona u čijem opisu je pisalo:

 

 

- Moja porodica, moj život

 

Na jednoj od fotografija Georgijna je sama, a mnogi su primetili pomalo za nju neobičan stomačić, koji se nadzirao ispod uske bele haljine, što je navelo mnoge da pomisle da ona možda čeka svoje treće dete sa fudbalerom.

 

 

Neki od njenih pratilaca su se ohrabrili da je direktno pitaju da li je trudna - a Rodrigezova je odlučila da ne odgovori nijednom od njih.

 

Ukoliko se ispostavi da je Georgina stvarno trudna to bi stavilo tačku na kraj spekulacijama koje su se pojavile pre nekoliko meseci, a koje sugerišu da su svađe između para bile česte. Mediji su kao razlog naveli Georginin način života s kojim se Ronaldova porodica ne slaže. 

 

Koliko dece Georgina i Kristijano imaju zajedno?

 

Ronaldo je po prvi put postao tata 2010. godine kada se rodio njegov prvi sin po imenu Kristijano, za kojeg se ne zna da li je plod romanse sa siromašnom konobaricom ili ga je rodila surogat majka, kojoj je fudbaler platio pozamašnu sumu novca.

 

 

Sedam godina kasnije Ronaldo će povećati svoju porodicu, prvo dočekavši blizance koje je rodila surogat majka, a zatim je stiglo i dete sa Georginom Rodrigezom.

 

Zatim, u oktobru 2021, par je objavio da očekuju blizance — dečaka i devojčicu — u aprilu 2022. Ronaldo je potom podelio srceparajuću vest da je jedan od blizanaca, dečak, umro.

 

Kao i sa svojim prvim sinom, Ronaldo rado pokazuje svoju blizance na njegovom Instagramu i na društvenim mrežama njegove supruge Georgine.

 

Georgina je Ronalda upoznala 2016. godine i zaljibila se u njega. Ona je tada bila radnica u butiku Guči u Madridu. Par je počeo da izlazi i od tada su zajedno.

 

 

makonda-tracker