PROMAŠAJ NA MOSTRI

Jednom sitnicom UPROPASTILA najlepše izdanje do sad: Ronaldova verenica i oduševila i razočarala na Festivalu u Veneciji

0

Baš kada smo pomislili da Georgina Rodrigez nikada nije ponela lepši autfit na crvenom tepihu, ona je podigla haljinu i pokazala da nije tako

Georgina Rodrigez, verenica Kristijana Ronalda, na premijeri filma 'Enea' na 80. Filmskom festivalu u Veneciji
Georgina Rodrigez, verenica Kristijana Ronalda, na premijeri filma "Enea" na 80. Filmskom festivalu u Venecijifoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Na 80. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji imali smo priliku da vidimo mnogo interesantnih izdanja, a modni sladokusci su željno čekali da vide šta je za svoj prvi izlazak na crveni tepih na ovogodišnjoj Mostri pripremila Georgina Rodrigez.


Verenica Kristijana Ronalda, jednog od najboljih fudbalera današnjica, tradicionalno je gošća Festivala u Veneciji i uvek ostavi utisak, a sada je stigla s nekoliko dana zakašnjenja.


Ona je prvi put na crveni tepih stupila juče, na premijeri filma "Enea", gde se pojavila u vrlo elegantnom stajlingu.

 

Njen izbor bila je couture haljina nastala u saradnji dizajnera Gurama Gvasalije, koji stoji iza brenda Vetements, i libanskog kreatora Elija Saba.


U pitanju je model sirena-kroja sa srcolikim dekolteom i bretelama spuštenim na nadlaktice, koji je pripijen uz telo, dok se od kolena širi, a sve je zaokruženo raskošnim šlepom.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI


Georgina je svoje izdanje upotpunila belim rukavicama preko laktova i efektnim čokerom, ali utisak je pokvarila izborom obuće.


Ronaldova verenica ponela je, naime, kratke lakovane čizme s platformom i visokim štiklama, koje su svakako trendi izbor ove godine – ali nisu najbolje rešenje u kombinaciji s elegantnom haljinom.

 

Lakovane čizme Georgine Rodrigez u Veneciji
Lakovane čizme Georgine Rodrigez u Venecijifoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

BONUS VIDEO

RONALDO JE LJUDINA! Kristijano ispunio san dečaku sa dirljivom porukom

 

makonda-tracker