nepoznat detalj iz života

Delili su parče hleba, a onda ga je drsko odbacila: Ovo je momak s kojim je Georgina Rodriges bila pre Ronalda

0

Život jedne od najlepših žena fudbalera nije uvek bio med i mleko

foto: Instagram / georginagio
foto: Instagram / georginagio

Lepotica Georgina Rodrigez mnogo puta je bila u centru pažnje javnosti zbog svog izgleda, ali i skupih stajlinga koje samo nekolicina žena sebi može da priušti. 

 

Ipak, Georgina nije oduvek živela lagodnim načinom života. Ona je kao devojka živela u Buenos Ajresu, a sa svega 15 godina odlučila je da napusti rodno mesto i krene u potragu za boljim životom.

 

Zaposlila se u jednom butiku u Madridu, gde je i upoznala svog sadašnjeg supruga fudbalera Kristijana Ronalda. Njihova veza obelodanjena je pre više godina, a danas važe za jedan od najbogatijih i najlepših parova na svetu.

 

 

Ipak, čini se da u njenom životu nije baš sve sjajano. Njena sestra Patricija jednom prilikom je rekla da Georgina nije dobar čovek i da uprkos bogatstvu koje poseduje nije želela da pomogne svojoj porodici. Tu pikanterijama iz života ove lepotice nije kraj. 

 

Osim toga, u jednoj emisiji na španskoj televiziji pojavila se informacija o bivšem dečku Georgine i čak je otkriveno njegovo ime. Reč je o Albertu Santani s kojim je Georgina navodno bila pre nego što je upoznala Ronalda i oni su zajedno bili duže vremena.

 

 

Ona je prema pisanju stranih medija svom dečku navodno slomila srce jer ga je ostavila nakon što je otpočela vezu sa Ronaldom. Santani je taj raskid jako teško pao jer je očekivao da će se njih dvoje jednog dana venčati.

 

Da stvari budu još teže, njih dvoje su tokom svoje veze bili u veoma teškoj finansijskoj situaciji i doslovno su delili sve što su imali. Ipak, Georgina je u Ronaldu očigledno videla priliku za bolji život, pa je odlučila da život nastavi bez Santane. 

 

 

Alberto je nastavio da živi u Madridu i da se bori za svoje mesto pod nebom. I on je uspeo da se probije, da stvori ime i brend. Danas, on je uspešan biznismen i kreator digitalnog sadržaja, a na Instagramu ga prati skoro 500.000 ljudi.

 

On je bio voditelj nekoliko TV emisija u Španiji koje su većinom bile rijaliti karaktera kao što su "Survivor" i "Temptation Island". Na kraju je i on uspeo da ostvari zavidnu karijeru, ali krio je da je nekada bio s Georginom jer nije hteo da je povezuju s njom i takva pažnja mu nije trebala, ali tajna mu je otkrivena na dosta bizaran način.

 

 

makonda-tracker