u njenom stilu

I "zakopčana do grla" i DRSKO SMELA: Georgina Rodrigez zna kako da bude u centru pažnje u svakoj prilici

0

I pored mnogo žena i devojaka fudbalera, svi pogledi su na dodeli fudbalskih nagrada bili upereni u lepu izabranicu Kristijana Ronalda, koja je ove večeri dobila haljinu specijalno izrađenu za nju 

Georgina Rodrigez, verenica Kristijana Ronalda, na dodeli fudbalskih nagrada u Dubaiju
Georgina Rodrigez, verenica Kristijana Ronalda, na dodeli fudbalskih nagrada u Dubaijufoto: Fabio Ferrari/LaPresse/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia

U Dubaiju je održana svečana dodela globalnih fudbalskih nagrada za prošlu godinu, a iako je priznanje za najboljeg igrača 2023. pripalo Erlingu Halandu, najviše pažnje privukao je najveći ponos arapskog fudbala u poslednje vreme Kristijano Ronaldo.


Portugalski sportista, koji već neko vreme s porodicom živi u Rijadu, osvojio je tri nagrade, a najponosniji je na onu nazvanu po Maradoni.


Ronaldo je ponovo uz sebe imao verenicu Georginu Rodrigez, njegovu najveću podršku, koja je bila najzapaženija među devojkama i ženama fudbalera i ove večeri, u čemu joj je pomogla haljina dizajnirana specijalno za nju.

 

Kristijano Ronaldo primio je Maradona nagradu u društvu verenice Georgine Rodrigez
Kristijano Ronaldo primio je Maradona nagradu u društvu verenice Georgine Rodrigezfoto: EPA-EFE/GLOBE SOCCER / HANDOUT

Iza Georgininog stajlinga za ovo veče stoji tuniski kreator Ali Karui, poznat po raskošnim toaletama i upotrebi čipke, koja je i ovog puta bila njegov glavni materijal.

Ronaldova draga nosila je mini-haljinu, model bele boje koji ističe sve njene fizičke adute. Iako je haljina zatvorenog okovratnika, ima ogroman prorez u predelu grudi koji otkriva dekolte, a iako ima duge rukave, i oni su od čipke i bez postave, pa se providi većim delom.

 


Ovaj komad je pripijen uz telo, kratak i ima i efektan šlic, a Georgina ga je kombinovala sa špicastim belim cipelama s platformama i visokim štiklama, dok je belinu "razbila" burgundi tašnicom modne kuće Dior.


U pratnji najboljeg, ljubavi mog života – napisala je Georgina na Instagamu pored fotografija s ove ceremonije koje je podelila.

 

Georgina Rodrigez na dodeli fudbalskih nagrada u Dubaiju
Georgina Rodrigez na dodeli fudbalskih nagrada u Dubaijufoto: Instagram / georginarodrigez

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Trening Georgine Rodrigez

 

makonda-tracker