bolna ispovest

"Pre smrti sina, doživela sam 3 pobačaja": Georgina Rodrigez otkrila kako joj je Ronaldo pomogao da nastavi dalje

0

Prošle godine, objavljeno je da Kristijano Ronaldo i njegova verenica čekaju blizance. Ipak, samo je jedna beba došla na svet...

Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez na fudbalerovom predstavljanju nakon prelaska u saudijski Al Nasr
Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez na fudbalerovom predstavljanju nakon prelaska u saudijski Al Nasrfoto: Power Sport Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prošle godine, manekenka i influenserka Georgina Rodrigez (29), životna saputnica portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda, privukla je mnogo pažnje svojom dokumentarnom serijom "Ja sam Georgina" ("Soy Georgina").


Nekoga je naljutila svojom razmaženošću i razbacivanjem, nekoga je oduševila svojom neposrednošću, a i za jedne i za druge imamo vesti – stiže druga sezona!


Još uvek nije poznato šta ćemo sve gledati u nastavku serijala na Netfliksu, a španski mediji prenose da će Georgina pričati o smrti jednog od blizanaca koje je donela na svet prošle godine. I ne samo to nego je Georgina otkrila da su Ronaldo i ona već izgubili tri bebe.

 


Mnogo sam se plašila na svakom ultrazvučnom pregledu pre rođenja blizanaca, bila sam napeta jer sam već doživela tri pobačaja i vraćala se kući slomljena na delove – kaže Rodrigezova u svojoj dokumentarnoj seriji, piše španski El Espanol.


Kako je otkriveno, dečak koji nije preživeo dobio je ime Anhel, a par nije svojoj ostaloj deci odmah saopštio istinu već su im rekli da će on doći na svet posle svoje sestre bliznakinje.

 

Pošto sam još imala stomak, rekla sam im da Anhel još čeka da bude rođen – rekla je Georgina kroz suze. – Sve dok im Kristijano nije rekao da je Anhel u raju. To je bio udar stvarnosti.


Georgina i Kristijano imaju ćerke Belu (11 meseci) i Alanu (3), a zajedno brinu i o Ronaldovoj deci Kristijanu Mlađem (11) i blizancima Evi i Mateu (4).

 


Lepotica argentinskog porekla je priznala da joj je bilo izuzetno teško, ali su je deca motivisala da nastavi dalje.


Život je težak, ali se i nastavlja. Imam razloge da nastavim i budem jaka – izjavila je Georgina.


Kako je istakla, Ronaldo joj je bio velika podrška u najtežim momentima.


Kris me je stvarno ohrabrivao da nastavim dalje. Rekao mi je: "Gio, nastavi sa svojim životom, biće to dobro za tebe" – prisetila se. – Sada je moj prioritet moja porodica, moja deca. Tako sam srećna i zahvalna.

 

1 / 8 Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

 

 

 

makonda-tracker