Jeste li među njima?

3 znaka od 28. aprila ulaze u PERIOD SREĆE! Prognoza Tamare Globe otkriva ko treba da traži povećanje plate, a ko ljubav

0

Svetski poznata astrološkinja Tamara Globa iznela je svoju prognozu za maj 2024. i posebno istakla dva horoskopska znaka kao veoma srećna

Nedelje harmonije počinju od 28. aprila za pripadnike tri horoskopska znaka
Nedelje harmonije počinju od 28. aprila za pripadnike tri horoskopska znakafoto: HTeam/Shutterstock

Ruska astrološkinja Tamara Globa izdvojila je tri znaka Zodijaka kao one koji će imati period blagostanja u narednim nedeljama.

 

Kako je istakla, za njih dani uspeha počinju već s 28. aprilom.


Neki horoskopski znakovi mogu polako da počnu da planiraju onaj razgovor o povećanju plate koji odlažu odavni, a neki koji čeznu za ljubavlju imaju razloga za optimizam, ako je verovati zvezdama.

Blizanci


Predstavnici ovog vazdušnog znaka biće pravi gospodari sreće, koji će moći da ostvare sve svoje ciljeve i uspešno se nose sa teškim zadacima.


Ostvariće velike želje, a Globa im posebno predviđa materijalni uspeh, dok usamljeni imaju priliku da pronađu veliku ljubav.

 

Materijalna stabilnost smeši se Blizancima od 28. aprila
Materijalna stabilnost smeši se Blizancima od 28. aprilafoto: Shutterstock/Sunny studio

Rakovi


Ljudi rođeni u znaku Raka imaju odlične prilike u vezi s finansijama, koje im se otvaraju od 28. aprila. Pratiće ih sreća i veoma je važno da svoje šanse prepoznaju i iskoriste mudro.


Ovo je dobar trenutak da tražite povećanje plate ili izdašan bonus, piše Prochepetsk.


Škorpije


Iza uspeha koji čeka pripadnike ovog horoskopskog znaka stoji naporan rad, a zvezde će ih podržati u svim nastojanjima. Posle mnogo truda, žrtve i zalaganja, Škorpije će konačno moći da se opuste i uživaju u plodovima svog rada.

 

BONUS VIDEO

Astrolog o godini Drvenog zmaja

 

 

makonda-tracker