surovo

UVREDAMA je oterali s mreža i njegovih utakmica: Slavni fudbaler prinuđen da brani svoju devojku od neukusnih komentara

0

"Mora da se nadogradi", "Treba mu neka lepša devojka", "Zna li on kakvu može da nađe?"... samo su neki od odurnih komentara koje mlada mama mora da čita o sebi

Devojka Deklana Rajsa obrisala sve objave s Instagrama
Devojka Deklana Rajsa obrisala sve objave s Instagramafoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kao i svi mladi parovi, engleski fudbaler Deklan Rajs i njegova devojka Loren Frajer rado dele radosne trenutke iz svog života na društvenim mrežama – odnosno, delili su.


Par je imao običaj da objavi na Instagramu da su upoznali rokera Lijama Galagera na muzičkom festivalu, da su bili na romantičnom putovanju, kako uživaju u ulozi roditelja...


Međutim, Loren, koja je godinama koristila Instagram, gde je prati više od 86 hiljada ljudi, pre nekoliko dana je obrisala sve fotografije sa svog profila i prestala da se oglašava, a mediji pišu da nju više nije moguće videti na Rajsovim utakmicama.

 

Devojka Deklana Rajsa obrisala sve objave s Instagrama
Devojka Deklana Rajsa obrisala sve objave s Instagramafoto: Instagram, Prinscreen

Razlog je, sudeći po pisanju britanske štampe, to što ljudi ne prestaju da je vređaju.

Sve je počelo još pre nekoliko meseci, kada je anonimna osoba na društvenoj mreži X, nekadašnjem Tviteru, objavio fotografije para uz poruku:


Deklan Rajs je multimilioner, sportista i elitni fudbaler visok 185 cm, koji se ipak zadovoljio debelom, belom devojkom... Ne razumem više ovaj svet.

 

Uvredljiva objava na račun devojke Deklana Rajsa
Uvredljiva objava na račun devojke Deklana Rajsafoto: X/Twitter

Negativni komentari su se nastavili, pa mnogi često pišu fudbaleru da mora da nađe lepšu, zgodniju, bolje odevenu devojku, da Loren Frajer nema to što je potrebno da bi bila partnerka jednog tako uspešnog muškarca, da Deklan Rajs mora da se "nadogradi".


Prema pisanju portala The Sun, Rajs je nedavno izjavio:


Moja žena je ljubav mog života i za mene ne postoji nikakva nadogradnja.


Ljubav Deklana Rajsa i njegove devojke traje od školskih dana


Deklan Rajs jedna je od najvećih nada engleskog fudbala, a za Arsenal nastupa od 2023, dok je pre toga igrao za londonski Vest Hem.

 

 

Loren Frajer je zavoleo još kao tinejdžer, dok su imali po 17 godina, a od svojih školskih dana su nerazdvojni, pa je ona ranije imala običaj da bude njegova najvatrenija navijačica na utakmicama.


Par je u avgustu 2022. dobio sina Džuda, a Loreninu trudnoću uspeli su da sakriju od očiju javnosti do samog kraja.

 

Loren Frajer bodrila je Deklana Rajsa i Englesku na Svetskom prvenstvu u Kataru
Loren Frajer bodrila je Deklana Rajsa i Englesku na Svetskom prvenstvu u Katarufoto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

 

U tome su bili toliko vešti da smo za rođenje njihovog dečaka saznali tek kad su fanovi primetili novu Deklanovu tetovažu sa Džudovim imenom, datumom rođenja i simbolom za njegov horoskopski znak Lava.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

JK o odnosu s Duškom Tošićem

 

makonda-tracker