urnebesno

Tako nevaljao da ne sme da ga koristi u javnosti: Zbog nadimka kojim Kejt Midlton zove princa Vilijama mnogi POCRVENE

1

Kraljica Elizabeta verovatno bi pala sa svog zlatnog trona kada bi čula ovaj nadimak... i nije jedina!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako su sam vrhunac evropske aristokratije, i monarsi su samo ljudi. Premda ne sumnjamo da su i iza zatvorenih vrata Bakingemske palate članovi britanske kraljevske porodice uglađeni i zlatnim kašikama jedu u svojim skupocenim kompletima, oni su ipak samo još jedna porodica.


Tako su do javnosti dospeli mnogi zanimljivi nadimci kojima oni zovu jedni druge, pa znamo da ih najviše ima kraljica Elizabeta II, koju zovu Lilibet, Lili, Gari, Gan-Gan, Kebidž i Mama.

 

Poznato je da princa Harija supruga Megan zove Hez i Ejdž, dok smo njega više puta čuli kako o svojoj dragoj priča kao o Meg. Princ Čarls snahu Megan Markl zove Volfram, a čuven je nadimak Kejt Midlton "vojvotkinja od nerada", kako su ju je Vilijam navodno prozvao jer je kraljica smatrala da ona pre udaje nije bila mnogo vredna.

 

kraljevska porodica, Britanska kraljevska porodica
foto: Shutterstock

Međutim, sve to nije interesantno koliko urnebesan nadimak kojim Kejt Midlton navodno zove svog supruga princa VilijamaVeliki Vili. Naime, reč "vili" je detinjast i šaljiv izraz za muški polni organ u engleskom slengu!


Kako piše Mirror, par je morao da u javnosti "penzioniše" ovaj nadimak jer "ne bi mogli da se izvuku s tim da ga upotrebljavaju javno".


Prema pisanju britanskih medija, nema sumnje da je Kejt godinama tako zvala Vilijama, još od njihovih studentskih dana, a njegov mlađi brat princ Hari je čak na njihovom venčanju 2011. godine pomenuo ovu činjenicu u svom govoru kako bi nasmejao zvanice.

 

1 / 10 Foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia


Članovi kraljevske porodice, tvrdi The Sun, nisu baš najveštiji u međusobnoj komunikaciji, pa čest koriste simpatične nadimke kako bi "opustili tenziju".


Vole da igraju igre i daju jedni drugima blesave poklone – rekao je jedan dobro upućen izvor. – Vilijam i Kejt nastavljaju ovu tradiciju, a to rade s mnogo pažnje i u svemu tome ima tragova onoga šta zaista misle jedni o drugima.

 

 

makonda-tracker