neće im pokvariti dan

Zar tako s budućim kraljem? Princ Vilijam i Kejt Midlton napadnuti na internetu iz bizarnog razloga

0

Treći u redu za britanski tron danas slavi deveti rođendan, a način na koji su mu roditelji odali počast nije oduševio Britance

foto: EPA-EFE/NEIL HALL
foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Princ Džordž od Kembridža, treći u redu za presto Velike Britanije i sin princa Vilijama i Kejt Midlton, danas obeležava svoj poseban dan.


Mališan slavi deveti rođendan, a još uvek nije poznato kako će kraljevska porodica obeležiti ovaj datum. Poznato je da su ranijih godina za organizaciju Džordžovog rođendana bili zaduženi Kerol i Majkl Midlton, njegovi baka i deka po majci, a britanski mediji pisali su da princ Čarls, otac princa Vilijama, nije oduševljen time i da se oseća pomalo izostavljeno jer na unukovu rođendansku zabavu dolazi samo kao još jedan gost.

 

U svakom slučaju, princ Vilijam i Kejt Midlton, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, tradicionalno su na svojim profilima na društvenim mrežama saopštili da je dečaku rođendan, kako to čine svake godine i u slučaju sve svoje dece.


Par je podelio Džordžov portret, čiji je autor njegova majka Kejt, koja je poznata kao zaljubljenica u fotografiju.

Džordž puni devet godina — stoji u opisu.


Međutim, tamošnjoj javnosti "nije pravo" jer su Kembridžovi objavili samo jednu fotografiju, dok su za rođendan njegove mlađe sestre princeze Šarlot i mlađeg brata princa Luja podelili po nekoliko.


"Luj — četiri fotografije, Šarlot — tri fotografije, a budući kralj Džordž — jedna?!", "Je li ovo šala? On je prestolonaslednik, valjda zaslužuje više od jedne fotografije", "Možda je miljenik nacije, ali izgleda nije u sopstvenoj kući"... neki su od negativnih komentara.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Da sve bude još bizarnije, mnogi su Vilijamu i Kejt zamerili i što rođeno dete nisu oslovili titulom.


"Džordž puni devet godina? Da, kao i milioni druge dece koja se zovu Džordž", jedna je od čudnijih reakcija.

 

 

makonda-tracker