evo o čemu se radi

Javnost će saznati tajne detalje o KRALJEVSKOJ PORODICI? Megan Markl i princ Hari povukli novi potez

0

Njih dvoje su viđeni kako odlaze na jednu zanimljivu destinaciju...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako ih mnogu nazivaju "odbegli kraljevski par" princ Hari i vojvotkinja od Saseksa Megan Markl opet su uzburkali javnost novim potezom. 

 

Iako su pokušali da sakriju svoje namere papraci su ih uslikali kako dolaze u vilu u Montesitu koja je u vlasništvu legendarne novinarke Opre Vinfri. 

 

Na fotografijama koje je prvo objavio Dejli Mejl vidi se kako princ Hari vozi automobil, da Megan sedi na zadnjem sedištu, a nagađa se da je sa njima bila i glumica Džanina Gavankar i da je sa njima takođe bilo jedno od njihove dece.

 

 

 

Na ekskluzivnim fotografijama koje je objavio Dejli Mejl, Hari vozi automobil, Megan sedi na zadnjem sedištu, a s njima je bilo i jedno od njihove dece, kao i žena za koju se veruje da je glumica Džanina Gavankar. Navodi se i da se par zadržao više od sat vremena na Oprinom imanju, koje je od njihovog američkog doma udaljeno svega nekoliko minuta vožnje.

 

Kako prenose mediji oni su se kod Vinfrijeve zadržali oko sat vremena, a njena vila je od njihovom američkog doma udaljena samo nekoliko minuta. 

 

Šuška se da je moguće da su uradili drugi intervju i to samo nekoliko dana kasnije otkako je par posetio Veliku Britaniju povodom platinastog jubileja kraljice Elizabete II kada je prvi put upoznala praukunu Lilibet. 

 

Podsetimo, Hari i Megan pre 18 meseci Opri su dali ekskluzivni intervju u kojem su progovorili o razlozima napuštanja kraljevskih dužnosti i preseljenju u SAD, a izneli su i neke teške optužbe protiv članova britanske kraljevske porodice.

 

Intervju je uživo gledalo više od 49,1 miliona ljudi, a izazvao je burne reakcije javnosti.

 

 

makonda-tracker