prošla obuku

NIJEDNOM joj nisu našli loš ugao! Trik zbog kog ne postoji loša fotografija Kejt Midlton

0

Možete li da se setite neke fotografije na kojoj vojvotkinja od Kembridža izgleda bilo kako osim očaravajuće?

foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Svaki put kada vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton, supruga princa Vilijama, izađe iz Kensingtonske palate, desetine fotografa se sjate oko nje, pa ona tako spada u najfotogafisanije žene sveta.


Pri obavljaju svojih kraljevskih obaveza, ona radi mnogo više od pukog mahanja masi – Kejt je pre nekoliko dana učestvovala u jedriličarskoj trci, ona igra fudbal, trči, pleše, podiže decu, igra se s njima... Rekli biste da će u svim tim situacijama biti napravljena makar jedna loša fotografija, ali po onome što znamo Kejt Midlton još uvek nije uslikana tako da izgleda bilo kako osim prelepo.

 

Kako je to uopšte moguće?


Tiktokerka Miranda Holder, poznata engleska stilistkinja, pokušala je da pronikne u tajne Kejt Midlton i utvrdila je da vojvotkinja od Kembridža uvek izgleda graciozno, otmeno i zanosno zahvaljujući samo jednom triku.

 

1 / 24 Foto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia


Ona je prošla medijsku obuku, a ja ću sa vama podeliti bezobrazni mali trik koji ona koristi svaki put, bez greške – istakla je Miranda.


Kako je objasnila, Kejt nikad ne spušta glavu.


Ona je obučena da uvek drži bradu paralelnu s tlom. Ne naginje je nadole. Ne naginje je nadole i to je garancija za dobru fotografiju svaki put – kaže ova stilistkinja.

Mnogi su saglasni s Mirandom da je ovo sitnica zbog koje je Kejt uvek tako veličanstvena, a jedan od simpatičnijih komentara glasi "Dobro, pomaže joj i to što je zapanjujuće prelepa".

 

makonda-tracker